71 éves énekesnő lett a Saint Laurent kampányának legújabb arca

Forrás: facebook/Yves Saint Laurent -
Kim Gordon kampány Joni Mitchell zene Marilyn Manson projekt sorozat Ariel Pink Courtney Love divatház Yves Saint Laurent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetvenes évek egyik meghatározó zenésze, Joni Mitchell lett a francia divatmárka legújabb projektjének egyik arca.

Folytatódik a Saint Laurent formabontó Music Projekt elnevezésű kampánya, amelyben zenei ikonokat vonultat fel ruháiban, amelyeket előtte maguk a zenészek választottak ki a fotózáshoz.

Forrás: facebook/Yves Saint Laurent

A francia divatház legújabb arca a 71 éves énekesnő-dalszerző, Joni Mitchell lett. A folkzenészt, akinek műveit többek között maga Yves Saint Laurent is imádta, stíluszerűen egy népi motívumokkal díszített tunikában, gitárral a kezében fotózták.

A párizsi divatház tényleg komolyan gondolja a bevadulást: korábban Courtney Love, Marilyn Manson, Kim Gordontés Ariel Pink is szerepelt már a Saint Laurent sorozatában.

Félig magyar a világ legidősebb modellje

A ma 82 éves Carmen Dell'Orefice édesanyja magyar, édesapja olasz származású, és ma is aktívan dolgozik - korábban ITT árulta el, hogyan tartja formában magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.