Te melyik ajtót választanád? Újabb zseniális kisfilm a női szépségről

kisfilm kampány Dove nők videó ajtó gyönyörű szépség átlagos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség választás – ezt hirdeti a világszerte ismert kozmetikai márka legújabb kampányfilmje, amely ismét zseniálisan sikerült.

Átlagos vagy gyönyörű – te melyik ajtón mennél be? A Dove nem először boncolgatja a nők szépségükhöz fűződő viszonyát. Legutóbbi kampányfilmje több helyszínen készült: a márka Londonban, San Franciscóban, Sanghaiban, Delhiben és Sao Paolóban bizonyítja be, hogy a szépség választás kérdése, és csak rajtunk múlik, melyik ajtón megyünk be. A zseniális kisfilmet alább tekintheted meg:

Te melyik ajtót választanád?

Bizarr! Iskolában tanítják a férfiaknak, hogyan legyenek nők http://www.life.hu/intim/20150403-iskolaban-tanitjak-a-ferfiaknak-hogyan-legyenek-nok-a-nemvaltok-elsajattithatjak-a-noi-praktikakat.html Amikor egy férfi nemváltásra készül, számtalan apró trükköt kell elsajátítania, hogy igazi nőként tudjon viselkedni. Intim -- 5 kérdés a szépségről: Regős Lili http://www.life.hu/trend/20150403-5-kerdes-a-szepsegrol-regos-lili-fitneszmodell.html A gyönyörű fitneszbajnok azt már többször bebizonyította, hogy az alakja tökéletes, ám az edzésen és az étkezésen kívül a bőrápolásra is nagy gondot fordít. A Life.hu sorozatában Regős Lili mesél szépségtitkairól. Trend -- Hogyan legyek jó nő? Ezüstösen csillogó szépséges smink - lépésről lépésre http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150211-hogyan-legyek-jo-no-ezustosen-csillogo-szepseges-smink-lepesrol-lepesre.html Neked is lehet lélegzetelállítóan szép sminked. Most ellesheted az elkészítésének titkait! Hogyan legyek jó nő -- Íme, a legsikeresebb magyar nők - mi alapján választották ki őket? Eláruljuk! http://www.life.hu/news/20150401-a-forbes-magazin-rangsorolta-magyaroszag-legsikeresebb-noit.html Idén először készült el Magyarországon is a Forbes magazin legsikeresebb nőket számba vevő listája. A magazin egyedi módszerrel válogatta ki, melyik kategóriának ki áll az élén. A hazai Forbes főszerkesztője elárulta, mi alapján kerültek ki a győztesek. News -- Nem csak a húszéveseké a világ - Nagymamák szépségversenye Mexikóban http://www.life.hu/news/20150327-nagymamaknak-szepsegversenyt-rendeztek-mexikoban.html Természetesen nemcsak a fiatal nők lehetnek szépek, hanem a nagymamák is. Mexikóban idősebb nők mérettették meg magukat a nagymamák szépségversenyén. News -- Meztelen képek, amiket látva új értelmet nyer a szépség http://www.life.hu/trend/20150308-meztelen-kepek-amiket-latva-uj-ertelmet-nyer-a-szepseg.html A Photoshop világában szinte felüdülés látni természetes, hús-vér embereket. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.