Ki örömmel, ki rémülettel veszi tudomásul, hogy igenis visszatértek a bő szárú nadrágok, ezt pedig Hollywood legstílusosabb Jessicái a héten be is bizonyították. De csodás kreációkban és divatbakikban sem volt hiány - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Én és a farmerem

Jé, vajon hol hagyta Amal Clooney a szuperstílusos koktélruhát, a decens kosztümöket? Clooneyné a héten azt mutatta meg, hogyan állnak rajta a megszokottnál lényegesen vagányabb cuccok - bennünket meggyőzött a szakadt farmer és különleges tornacipő párosítás. Kate Bosworth inkább a kertésznadrágra voksolt - vagány, laza és nagyon menő!

Nincs gardrób fehér nélkül

A nyár közeledtével egyre több sztár választ fehér holmikat, ami ellen semmi kifogásunk sincs, sőt! Néha túl soknak találjuk a Marchesa-darabokat, ám ez a fehér csoda mesésen mutat a gyönyörű Olivia Wilde-on. A háromgyermekes, magyar származású sztárfeleség, Elsa Pataky egy jóval egyszerűbb, kis fehérre voksolt, de azért az ő alakja is megér egy misét!

Valami nem stimmel

Elizabeth Olsen szettje jó is lehetett volna, ám az oversize blézer és a loafer együtt teljesen összenyomták az egyébként 170 centi magas színésznőt. Rosszul járt Carey Mulligan is, aki bár egy csodás Dior Couture-ruha mellett tette le a voksát, a kreációban teljesen elveszett a madárcsontú színésznő. 

Combok harca

Rosie Huntington-Whiteley combjai még mindig tökéletesek, ezt pedig igyekszik nem elfeledtetni velünk a modell. Ám Scarlett Johansson simán felveszi vele a versenyt: a kisgyermekes édesanya is csúcsformában van.

Akik diktálják a divatot

Jessica Albának és Sarah Jessica Parkernek is a kisujjában van a divat, így nem csoda, ha a szezon egyik legmenőbb ruhadarabjával, a bő szárú nadrággal próbálkoztak. Mindketten mesteri szettet hoztak össze, de ezen nincs is mit csodálkozni.