Az ismert gasztrokibic hosszú évek próbálkozása után vált apává. Ikerfiai születése óta igyekszik mindenből kivenni a részét a babázásban, a pelenkázások és etetések közben pedig munkát is keres.

Az apaság minden percét élvezi Sági Szilárd, aki januárban született ikerfiai érkezése óta a fellegekben jár a boldogságtól. A Hal a tortán műsorból megismert gasztrokibic, aki párjával, Szilvivel hosszú évek próbálkozása után vált szülővé, az etetéstől kezdve a pelenkázásig mindenből igyekszik kivenni a részét a babák körüli teendőkben. 

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

„Pelenkázok, etetek, játszok a kicsikkel. A szerelmem pedig, hogy motiváljon, azt állítja, létezik egy olyan mondás, miszerint az a férfi, aki pelenkázza a gyerekeit, sokáig fog élni... Nos, én akkor nagyon sokáig fogok" – mondta el a Kiskegyednek Szilárd, aki szerint a gyerekek, Szilárd és Szabolcs már egy etetést leszámítva átalusszák az éjszakát.

Így fürdesd álomba a kisbabád!
Egy francia szakápoló, aki évtizedeket töltött újszülöttek és csecsemők gondozásával, állítja: a fürdetést nem feltétlenül kísérik könnyek. Az általa kifejlesztett módszerről bővebben ide kattintva olvashatsz a Life.hu-n!

A sztárszakácsot a nagy babázás közepette az álláskeresés is foglalkoztatja, mivel a forgatások szünetelése miatt jelenleg nincs munkája. „Most éppen ezerrel munkát keresek. Ráadásul az általunk forgalmazott fűszerekre is vonatkoznak azok az új jogszabályok, melyek szerint át kell címkézni az összeset, és ez is most egy új, megoldásra váró feladat lesz" – mondta el a lapnak.