Megszülettek Sági Szilárd ikerfiai

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet -
ikrek Születés baba Sági Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kicsik már január elején megszülettek, de a gasztrokibic csak most újságolta el a nyilvánosságnak a gólyahírt. A kis Szilárd és Szabolcs a vártnál kicsit előbb, de egészségesen jöttek világra, 1940 és 2440 grammal.

"Az utolsó pillanatig nem volt biztos, mikor hozhatom haza őket, hisz sok minden függött attól, elérik-e az előírt súlyt. Az utolsó időszak őrült rohanásban telt, mert át kellett építenünk a házat, hogy legyen elegendő hely a két baba számára. Az eredetileg tervezett gyerekszoba ugyanis nem lett volna elég kettejüknek" - mondta a BEST-nek a büszke apuka.

Forrás: Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet

A gasztrokibic és kedvese, Szilvi hosszú ideje vágytak gyermekre. Később a lombikbébiprogram mellett döntöttek, és milyen jól. Az, hogy ikreket várnak, az Édes élet kamerái előtt derült ki.

Kis fekete párduc volt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20150110-aranyos-kislanykori-kepet-mutattak-keresztes-ildikorol-rajongoi.htmlAz énekesnő kislánykori fotóját rajongói osztották meg a nagyközönséggel. Nézzétek csak milyen aranyos!Család--Magánnyomozóval keresteti volt párja Nkuya Soniáthttp://www.life.hu/csalad/20150110-nkuya-soniat-magannyomozoval-keresteti-volt-parja-mezei-matyas.htmlNem ért véget Nkuya Sonia kálváriája. Gyermeke édesapja mindent megtesz, hogy az énekesnőt és kislányukat előkerítse. CsaládOrigoSebestyén Balázs: "Fogom-e tudni úgy szeretni, mint az első gyereket?"http://www.life.hu/csalad/20141219-sebestyen-balazs-masodik-kisfia-2014-december-18-an-megszuletett.htmlÚjra munkába állt Sebestyén Balázs. Az immáron kétgyerekes édesapa csütörtökön a Morning Show élő adásában maga jelentette be az örömhírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.