Sarka Kata bombaalakjáról szinte inden héten mutatunk fotókat, a csinos anyuka ugyanis gyakran posztol magáról képeket, amelyeken többnyire edzés előtt, illetve edzés után látható.

A közösségi oldalakon Kata rengeteg bókot kap, és persze sok-sok elmarasztaló bejegyzést. Rajongói kérik, ne fogyjon tovább, és azt is tuni lehet, hogy férje, Hajdú Péter is régóta aggódik érte. Kata a Facebookon írt arról a minap, hogy miért diétázik, mi pedig korábban álomhasának titkairól faggattuk. 

Kata azt is elárulta, ő lesz az április 26-i FitBalance nemzetközi testépítő- és fitneszkupa háziasszonya és részt vesz a rendezvény modellversenyén is, erre készült olyan nagyon, az eredményre pedig méltán büszke.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Vasárnap kivételével mindennap edzek. Reggel elviszem oviba a gyerekeket, utána nagyjából két óra edzés, aztán megyek dolgozni"mesélte Kata a Blikknek, és hozzátette: az étrendje egy speciális vércsoport szerinti diéta. " Eleinte ehettem húst, tejtermékeket egyáltalán nem. Emiatt külön főzök Petiéknek, és magamnak. Most vagyok a hajrában, alig ehetek valamit " - mondta el. 

"Természetesen mindenben támogatom Katát, ám nem tagadom, nagyon féltem. Remélem, ez a finteszverseny az első és az utolsó is" – reagált a Blikk Kata életmódváltását firtató kérdésére Hajdú Péter.