Lassan két éve tűnt el a Barátok közt sorozatból Som-Balogh Edina, Nádor Kinga megformálója. A szép színésznő életet adott kisfiának, és bár nincsen a képernyőn, azóta is aktív életet él: ruhát tervez, festeget, és persze a családját kényezteti.

Bár tavaly, szülés után egy évvel már újból feltűnt a népszerű sorozatban, egyelőre csak rövidebb időszakokra térne újra vissza. Kisfia születésével átértékelődött az élete: a hangsúly nem a munkára került, hanem a családi életre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„A kicsi mellett az első helyet nem tudja a Barátok közt betölteni, győzött Noel. De így is gondoltam, a terveim szerint halad minden. Időközönként feltűnök majd a sorozatban, és ha a gyerek legalább heti háromszor tud nélkülözni, akkor majd meglátjuk, hogy a történet szerint szükség van-e Kinga karakterére, és az aktuális helyzetben én is tudok-e szerepelni. De most még igyekszem minél többet lenni vele. Szívesen főzök neki, és mi is visszatértünk a hagyományos étkezésre, korábban a paleoétrendet részesítettük előnyben. Amikor kiderült, hogy sok a savam, és folyamatosan fájt tőle a gyomrom abbahagytam inkább, és el is múlt a problémám. Nem akartam gyógyszert szedni, ugyanis akkor még szoptattam a kisfiamat. Visszatértem a hagyományos étkezéshez, ugyanakkor alaposan megnézzük, miből készítjük az ételeket" – kezdett bele Edina, aki éppen a halból készült fasírt fortélyaival ismerkedett a Kapj rá! kampány eseményén.

Noel kedvence a pörkölt és a húsleves, azt bármilyen mennyiségben elkészítem. Krisztián a halakat és az egyszerűen elkészített ételeket szereti, csirkemellet grillen, grillzöldséget. Ha nagyon különleges ételeket szeretnék enni, akkor grillezek és avokadókrémet készítek hozzá. Jó érzés finom falatokkal kedveskedni a családomnak. Noel eleinte rossz evő volt, és ez sokat visszavett a lendületből, hogy mindennap készítsek valami finomat. Sokszor úgy éreztem, hogy nincs is kedvem főzni, és csökkentek az ötleteim. Pár hónapja Noel is mindenre vevő és kíváncsi lett, normálisan eszik, így kezd visszajönni kedvem a főzéshez. A különleges ételekből valahogy kevesebbet csinálok, és másnap mindig kell valamit főznöm, míg a klasszikus pörköltöt el tudom tenni a hűtőbe, és még két napig fogyasztható. Ha programom van, előre kell főznöm, és akkor olyanokat készítek, amit a fiúk elő tudnak gyorsan kapni és megmelegíteni" – folytatta a színésznő, akinek a párja is szokott kedveskedni.

/1504/El__a2015423132913

A párom a kávét az ágyba hozza, az az ő reszortja. De a tengeri herkentyűket is ő kedveltette meg velem, ezeket ő készíti el a családnak. Igazán jól tud esni, amikor nem én bajlódom a konyhában, csak meg kell enni a kész ételt" – nevetett a színésznő, aki nem csak eszi, szépítkezésre is használja a zöldségeket.
„Utánanéztem, hogy lehet a legtermészetesebben megoldani a szépségápolást. Az avokádó és az uborka az, amit nemcsak a konyhában használok, hanem a bőrömre is pakolom. De az olívaolaj is kettős funkciót lát el, fogyasztom, és kenem is."