Néha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!

A nyár közeledtével újra felfedezzük a színek varázslatos világát és bátrabban merünk kísérletezni. Itt vannak az imádnivaló pasztell árnyalatok, amik eszméletlen frissességet és ártatlanságot sugároznak. Ezek a színek remekül mutatnak a szemhéjon is, különösen, ha egy színben passzoló de élénkebb színű szemceruzával kontrasztosítod a végeredményt. Ehhez a frissességhez nagyon jól illenek a világosabb árnyalatú ajakrúzsok, mint a halvány rózsaszín, a korall, de akár, a nude, természetes színek is.

1.Astor, 2.The Body Shop, 3.Miss Sporty, 4.MAC, 5.Chanel, 6.Lancome, 7.Catrice, 8.Astor, 9.MAC, 10.Rimmel

A fekete helyett válassz aranyló barnákat a szemed kiemeléséhez! Vannak köztük hidegebb árnyalatok, amik jól passzolnak a világos bőrszínhez. Ezeknek jó kiegészítői a natúr vagy a mályvás-lilás árnyalatú ajakrúzsok. A barna melegebb, szikrázóbb árnyalatai pedig ideálisak a sötétebb bőrszínhez, nagyon szépen mutatnak hozzá a lazac és a mandarin árnyalatú ajakrúzsok.

Fenséges lesz a megjelenésed, ha arany és zöld szemhéjpúdert kombinálsz, amihez csodásan mutat a vadító piros ajakrúzsok bármelyike.

A tengerkék, azúrkék elektromossággal töltik fel a szemet, mindamellett a szemfehérje szikrázóbban hat, mint valaha. Világos bőrűeknek ehhez különösen jó választás egy lilás árnyalatú ajakrúzs. Ha melegebb tónusú bőrszíned van, bátran próbáld ki a ciánkéket narancsos ajakrúzzsal párosítva, szenvedélyes lesz tőle megjelenésed. Színekre fel, kísérletezz bátran, meglátod, hálás lesz érte környezeted!