Amióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?

Egyszerű a válasz: Katalin hercegné mögött egy komplett stylist csapat állt, amely a hajától a körméig mindenről gondoskodott, mielőtt a kamerák kereszttüzébe lépett volna.

Forrás: AFP/Leon Neal

Mert míg az átlagos, újdonsült anyukák a kimerültségtől maximum csak a sütis dobozig tudnak nyúlni éhségük csillapítása miatt, addig egy hercegnének már ekkor kötelességei vannak: be kell mutatni az alattvalóknak a brit trón legifjabb várományosát. Katalin meg is tette - íme, a videó:

Emiatt pedig hiába is kerestük azokat a bizonyos, szem alatti karikákat, amelyek a fáradtságról árulkodtak volna, vagy a kusza hajszálakat, a hercegné megjelenése tetőtől talpig maga volt a tökéletesség.

Fodrász a kórházi ágy mellett

A St. Mary's kórház előtt ácsorgó szemfüles fotósok észrevehették, amint a fotó készülése előtt néhány órával már megjelent a csapat, melynek tagjai kezelésbe is vették Katalin hercegné külsejét. A frizuráról a brit királyi család fodrásza, Amanda Cook Tucker gondoskodott, aki nem sokkal a szülés után már elővarázsolta a Katalintól megszokott ragyogó, hullámos tincseket.

Forrás: AFP/Leon Neal

Manikűrös igen, sminkes nem

Ami a sminket illeti, Katalin híres arról, hogy saját maga gondoskodik arcfestéséről, a hírek szerint pedig ez most sem volt másként: a titok nyitja a megfelelő, már bevált kozmetikai termékekben rejlik. A manikűrjét azonban már szakemberre bízta, méghozzá Marina Sandovalra, akitől egy egyszerű, natúr árnyalatú, körülbelül 50 fontra (nagyjából 20 ezer forintra) becsült manikűrözést kért a fotózás előtt, amelynek elkészülése nagyjából egy teljes órát vett igénybe. „Katalin valami természeteset szeretett volna, ezért úgy gondoltam, ez az szín szépen illik majd a bőre árnyalatához" – mondta el a DailyMailnek később Sandoval.

Tökéletes ruhaválasztás – segítséggel

A megmaradt pocakot Katalin hercegné egy test vonalait követő Jenny Packham ruhába rejtette – az immár ikonikussá vált darabról bővebben ide kattintva olvashatsz. Katalin kedveli a brit divattervező munkáját, hiszen annak idején éppen a dizájner által tervezett darabban mutatta be a kis György herceget is. A ruháról és a hozzá illő cipőkről a hercegné személyi asszisztense, Natasha Archer gondoskodott. Archer 2007 óta dolgozik a brit királyi családnak, Katalin mellé azonban csak tavaly ősszel került, azóta pedig nem csupán stílusleckékkel látja el, hanem a vásárlásait is elintézi.

Mindent Katalin szüléséről

Katalin és Vilmos kislánya Bika csillagjegyű, Rák aszcendenssel. Ha kíváncsi vagy a kis hercegnő horoszkópjára, itt elolvashatod! Sőt, ITT azt is megmutattuk, mit szólt a kis György herceg húga születéséhez, ITT pedig képeket nézegethetsz arról, hogyan örültek a britek a pici születésének.

Most már beláthatjuk: egy komplett csapat bárkiből képes hercegnőt faragni, még néhány órával a szülése után is!