Kim, JLo és Beyonce még nem unja, mi már igen - a legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen

fashion week Kim Kardashian Beyonce Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti Met-gálán a három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször mutassák meg szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen. 

Kim Kardashian a 2013-as évet már áttetszőben kezdte, nem is akárhogyan:

Kim Kardashian Forrás: Northfoto

2014-ben a GQ magazin partiján pózolt melltől lefelé teljesen áttetszőben:

Kim Kardashian Forrás: Northfoto

Szintén 2014 decemberében viselte ezt a lent sokat mutató szettet:

Kim Kardashian Forrás: AFP/Jason Merritt

Beyonce is hasonlóképp rajong az efféle ruhákért. A 2012-es Met-gálán is éppen ezt a stílust választotta:

Beyonce Knowles Forrás: Northfoto

A 2014-es Grammy-n hófehérben választotta ezt a stílust.

Beyonce Knowles Forrás: AFP/Joe Klamar

De a tavalyi MTV Music Awards-on is hasonlóra voksolt.

Beyonce Knowles Forrás: AFP/Jason Merritt

De ha áttetsző ruha, akkor az egyik nagymester Jennifer Lopez, aki már 2011-ben, az American Music Awards-on is áttetsző ruhát viselt:

Jennifer Lopez Forrás: AFP/Jason Merritt

A 2013-as Golden Globe-on ő is megpróbálkozott a csipkével:

Jennifer Lopez Forrás: AFP/Jason Merritt

Az idei Oscar-afterpartin pedig ezt a csodát viselte:

Jennifer Lopez Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Az igazság azonban az, hogy ha áttetsző ruha, akkor a mi nagy kedvencünk Rihanna 2014-es szettje. Hogy miért? Riri vagány, merész, és olyan profin oldotta meg a dolgot, hogy senki sem érhet a nyomába!

Rihanna Forrás: AFP

Ki viseli ügyesebben az áttetsző ruhákat?

/1505/Met_g20155512510Met-gála 2015: ruhák, amiket látni kellhttp://www.life.hu/trend/20150505-met-new-york-i-metropolitan-muzeum-eves-galajan-igy-oltoztek-fel-a-sztarok.htmlIsmét eljött az év egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseménye: a New York-i Metropolitan Múzeum gálájára közel 7 millió forintba kerül egy jegy, de kit érdekel: az szinte nem is számít Hollywoodban, aki nem teszi tiszteletét az eseményen. És a ruhák... Idén a téma Kína volt, és ismét elmondható, hogy a kreációk sokkal izgalmasabbak voltak, mint az Oscar-gálán. Mutatjuk is, hogyan oldották meg a sztárok az idei feladatot. Trend--Zimány Linda brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20150505-zimany-linda-modell-brutalis-dekoltazst-villantott-es-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt.htmlA modell ezúttal magán is túltett és köldökig kivágott ruhában pózolt. Az biztos, hogy a mi napunkat - legalábbis a férfi kollégáinkét - két kávé között már bearanyozta Linda.Trend--Így villant ki Lady Gaga bugyijahttp://www.life.hu/trend/20150504-lady-gaga-bugyit-villantott.htmlLady Gaga magasan sliccelt ruhában mutatta meg combjait, és azoknál még egy kicsit többet is. TrendNorthfotoŐ aztán tud, de nagyon! Rita Ora emlékezetes villantásaihttp://www.life.hu/trend/20150407-rita-ora-legdurvabb-villantasai.htmlRita Ora külseje mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Kevés olyan díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény van, ahol nem vonja magára a figyelmet, villantásban pedig vérprofi - mutatjuk is, ő hogyan csinálja.TrendAFPFekete csipke melltartót villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20150417-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-szelfijen-kilog-fekete-csipkemelltartoja.htmlGyőzike nagyobbik lánya ismét új fotót posztolt Instagram-oldalára. És nem meglepő, hogy ezen is nagyon dögös.Trend--Micsoda változás! Dakota Johnson új frizurát villantotthttp://www.life.hu/trend/20150416-dakota-johnson-szineszno-bob-frizurat-vagatott-maganak.htmlDakota Johnson korábban igazi hajmágus volt. Hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: „a fájdalom vörös szobája". A szürke ötven árnyalata óta viszont nem nagyon villogott új frizurával – most azonban végre megtört a jég!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.