Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
paróka frufru frizura hajvágás MET gála haj fazon bob fodrász Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal?

Vége a találgatásoknak, amelyeket Katie Holmes alább is látható, újdonsült frufrus bob frizurája váltott ki a hétfő esti Met-gálán.

Akkor most paróka vagy sem? Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A 36 éves színésznő most végre saját maga öntött tiszta vizet a pohárba: hiába a hajvágást bizonyító fotó, a gálán viselt frizurája bizony csak paróka volt. Katie ugyanis másnap már ismét a régi, hosszú tincseivel tündökölt egy hajápolási termékeket népszerűsítő eseményen - az ezt bizonyító képeket ide kattintva nézheted meg. Akárhogy is, szerintünk még mindig érdemes lenne elgondolkodnia egy hajvágáson. Szerintetek?

Melyik frizurával jön be jobban Katie Holmes?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.