Amerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból.

A családi képek előtt azért azt is megmutatjuk, hogy mi volt Kris Jenner egyik ajándéka az öt lányától (Kim, Khloe és Kortney Kardashian, Kendall és Kylie Jenner). A lányok megsaccolhatatlan mennyiségű lufival mondtak köszönetet anyukájuknak.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

 

Ezt a szuper családi fotót Kim Kardashain posztolta. Középen Kris Jenner és körülötte a lányok.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian


Kim egy régi fotót is posztolt Instagram oldalára, amelyen Kris Jenner és az ő anyukája is rajta van. A Kardashian-lányok balról jobbra: Khloe, Kim, Kourtney.

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

 

Ennyire szereti anyukáját Beyoncé, David Beckham és Nicki Minaj

Kedvenc amerikai sztárjaink most vasárnap tartották az anyák napját. Hogyan emlékezett meg a nagy napról Beyoncé, Nicki Minaj és David Beckham? Nézd meg a megható fotókat!


Íme egy gyönyörű fekete-fehér fotó, North Westről, Kimről és Kris Jennerről, amelyhez a következő sorokat írta a híresség: „Minden, ami vagyok, az tőled van, anya. Minden, amit a lányomnak fogok tanítani, azt te tanítottad nekem. Köszönöm anya, hogy mindig velem vagy és feltétel nélkül szeretsz. Nagyon szeretlek!"

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian


Kim Kardashian azért is hálát adott, hogy kislánya úgy nő fel, hogy nagymamáját is megismerheti. „Áldottnak érzem magam, hogy a kislányom úgy nő fel, hogy megismerheti a csodálatos nagymamámat. Az élet az emlékekről szól, csináljatok fényképeket és tartsátok becsben az emlékeket" – írta a fotó mellé a celebnő

Forrás: Instagram/ Kim Kardashian

 

Bruce Jenner vallomása
A Kardashian-család feje, aki felvállalta nemi identitását, és nővé operáltatta magát, soha nem félt annyira, mint amikor őszintén kellett beszélnie a családjával. Olvasd el a Life.hu cikkét!