Aleska Diamond rózsaszín hajjal hódít

haj hajfestés Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond épp, hogy csak megvált szőkés tincseitől, máris új színnel dobta fel barna haját. Sáfrány Emese rózsaszínre váltott. 

Könyvbemutatóján szolid, írónős ruhában, barna hajjal mutatkozott Aleska Diamond, aki ismét eredeti nevét, a Sáfrány Emesét használja. Épp, hogy megtörtént a stílusváltás - ami egyébként nagyon jól áll neki - extrém színű hajfestékével sokkolta és tette kíváncsivá rajongóit.

Forrás: Instagram/ Aleska Diamond

Szerencsére nem kellett sokat várni, hogy megtudjuk, mi lett a végeredmény, hamarosan látható lett Instagram profilján. Rózsaszín tincseket varázsolt a hajába Emese, amit hogy máshogy mutatott volna meg, mint a védegyévé vált, liftben fotózós #aleskadiamonding pózban.

Íme!

Forrás: Instagram/ Aleska Diamond

ITT elolvashatod a Life.hu Aleskával készült interjúját.

Dögös dekoltázzsal vezetett műsort Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20150512-hodi-pamela-dogos-dekoltazzsal-vezetett-musort.htmlHódi Pamelától már megszokhattuk, hogy mindig csinosan vezeti az Éden Éjjelt. Ezúttal szexi dekoltázst is villantott.TrendOrigoMeglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-szinek-amiket-erdemes-bevetned-a-sminkelesben.htmlNéha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!TrendThinkstockDivatőrült tolvajok jártak Demi Moore-nálhttp://www.life.hu/trend/20150512-demi-moore-raktarabol-tobb-millio-erteku-estelyi-ruhat-loptak-el.html200 ezer dollár értékű ruhát vittek el a színésznő egyik raktárából. A nyomok szerint ráadásul Demi egyik ismerőse lehetett e tettes.Trend--Ők mégis mit gondoltak? 5 rémes ruha a BAFTA TV Awards-onhttp://www.life.hu/trend/20150511-divat-es-trend-5-remes-ruha-a-bafta-tv-awards-on.htmlEgészen biztosan túl magasra került a mérce az idei Oscar és a MET-gála után: a vasárnapi BAFTA TV Awards az egyik legnagyobb díjátadó az Egyesült Királyságban, ám ez tegnap mit sem számított: rémesebbnél rémesebb ruhákban parádéztak a sztárok a Theatre Royal-ban, Londonban. Mutatjuk is őket!TrendNorthfotoÁlomruhák a nagy napra - okos trükkök, amikkel kiválaszthatod a tökéletesethttp://www.life.hu/trend/20150501-menyasszonyi-ruha-eskuvore-sarman-nora-divattervezo-tippjei.htmlMájus az esküvők hónapja, mi pedig a legtöbb lányhoz hasonlóan rajongunk az esküvői ruhakölteményekért. Kíváncsi vagy arra, mi kell a tökéletes ruha megtalálásához? Inspirációt gyűjtenél a legnagyobb márkák kínálatából? Most megteheted!TrendThinkstockCindy Crawford lánya legalább annyira dögös, mint az anyja fiatalkorában - mint két tojáshttp://www.life.hu/trend/20150510-cindy-crawford-lanya-legalabb-annyira-dogos-mint-az-anyja-fiatalkoraban-mint-ket-tojas.htmlA 13 éves Kaia Gerber kiköpött édesanyja: gyönyörű, szexis és dögös. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.