Botrányos történet derült ki a hercegi pár jelenlegi otthonáról: Anmer Hall annak idején egy csalás miatt börtönbe zárt bűnözőtől került a brit királyi család birtokába.

Amint megszületett a kis Sarolta hercegnő, Vilmos és Katalin György herceggel együtt átköltöztek Anmer Hallba, hogy nyugodtan, a nyilvánosság kizárásával kezdhessék el családi életüket. Ám egy botrányszagú történet miatt úgy tűnik, nem sokáig maradhat meg az idill.

Forrás: AFP/Leon Neal

A Daily Mail oldalán megjelent írás szerint ugyanis Cambridge hercegi párja és gyermekeik egy bűnözőtől származó kastélyban élnek. Ernest Hooley körülbelül egy évszázaddal ezelőtt adta el a tízszobás kastélyt a királyi családnak. A Wall Street-i üzletember politikai befolyást szerzett ezzel az eladással, hiszen az üzletet követően is jó viszonyban maradt a családdal.

1911-ben a férfi egy csalás miatt börtönbe került, a 971 hektáros birtok azonban a családé maradt, Erzsébet királynő pedig pár évvel ezelőtt Vilmos hercegéknek ajándékozta Anmer Hallt. A nemrég napvilágra került történet miatt Anglia több részén is aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy Vilmos és Katalin hagyja el az otthonukként szolgáló kastélyt, hiszen hercegi párhoz nem méltó, hogy egy bűnözőtől származó házban éljenek.

Katalin és Vilmos annak idején milliókat költött a kastély felújítására, így valószínűleg nem jó szívvel veszik majd, ha valóban költözniük kell.

Szexbotrányok, amelyek megrengették a palota falait
A brit királyi családtól nem állnak távol a könnyű erkölcsök és a világraszóló botrányok – a Life.hu ITT gyűjtötte össze a legemlékezetesebbeket.