Nicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.

Az egész világot bejárta már Nicole Trunfio Elle magazin számára készített fotója, amelyen éppen kisfiát, a 4 hónapos Ziont szoptatja.

Forrás: Elle Australia

A megosztó címlapkép, amely az újságárusoknál nem, csak az előfizetőknek szánt verzión jelent meg, ötlete állítólag spontán jött: a magazin főszerkesztője szerint Zion éhes lett, édesanyja pedig megetette. „Nem hittem volna, hogy ekkora dolog lesz belőle. Mint édesanya, nincs annál rosszabb, mint amikor valami olyan természetes dolgot teszel, mint az etetés, és érezni, hogy valakinek erről megvan a maga véleménye, vagy furcsán néz rád emiatt" - mondta el a 29 éves modell, aki tagadta, hogy „kiegészítőnek" használta volna a fiát.

„Nincs szebb és erősebb dolog az anyaságnál" - zárta le Trunfio, aki ezzel a címlappal szerette volna közelebb hozni és természetessé tenni az emberek számára a szoptatást.

Mindeközben itthon a Nyugati egyik gyorséttermét szoptatós kismamák lepték el múlt hét pénteken, miután egy édesanyát kidobott onnan egy biztonsági őr, amiért ott akarta megetetni a gyermekét - erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk
Te elkapcsolod a televíziót, amikor egy fedetlen női keblet látsz a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy édesanya közvetlenül melletted szoptatja meg gyermekét? Igen? Miért? A Life.hu ITT kutatta az okokat.