Édesanyja álmát teljesítette be Angelina Jolie

Forrás: AFP/Safin Hamed -
Brad Pitt édesanya színésznő rendező interjú beszélgetés Angelina Jolie Domhnall Gleeson szakma Rendíthetetlen (film) álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valójában sosem akart színész lenni Angelina Jolie, aki elmondása szerint szeretett anyukája nyomására választotta a szakmát.

A mostanában rendezőként is jeleskedő filmsztár legújabb, saját rendezésű filmje, a Rendíthetetlen kapcsán ült le beszélgetni a mozi főszereplőjével, Domhnall Gleesonnal.

Forrás: AFP/Safin Hamed

Neki árulta el a színésznő-rendező: valójában édesanyja álmát teljesítette be azzal, hogy annak idején először a színészi pályát választotta.

Döbbenet! Smink nélkül indult éjszakai shoppingra Angelina Joliehttp://www.life.hu/trend/20150307-angelina-jolie-smink-nelkul-indult-ruhakat-cipot-es-ekszereket-nezegetni-es-vasarolhatni.htmlÚjabb sokkoló képsorok Angelina Jolie-ról. Brad Pitt neje smink nélkül, karikás szemekkel és fáradt arccal, az éj leple alatt próbált bevásárolni a Beverly Hills-ben lévő Saint Laurent-ban. Sajnos azonban lefényképezték.Trend--Angelina Jolie és Brad Pitt: külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álcahttp://www.life.hu/csalad/20150602-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassagi-gondokkal-kuzdenek-penzugyi-gondokkal-kuzdenek.htmlÁllítólag egyre több viharfelhő gyülekezik a Jolie-Pitt pár háza táján, a külvilág felé mutatott boldogságuk nem más, mint egy tökéletes álca. Sajtóértesülések szerint megromlott viszonyukat pénzügyi gondok tetézik. Család--Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatthttp://www.life.hu/drlife/20150327-katie-hopkins-ujsagirono-onelegult-baromnak-nevezte-angelina-jolie-t-a-petefeszek-eltavolitasa-miatt.htmlKatie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment.Dr. Life--Ma van a petefészekrák világnapja: Angelina Jolie, Pierce Brosnan és Partick Dempsey üzennek nekedhttp://www.life.hu/drlife/20150506-majus-8-a-petefeszekrak-vilagnapja-angelina-jolie-pierce-brosnan-patrick-dempsey-meselnek.htmlAhogy arról korábbi, Minden nő mályvavirág, csak van, akinek megsérül a szirma című írásunkban beszámoltunk, május 8. a Petefészekrák Világnapja. Ezért most sztárok történeteinek ölelésében gyűjtöttünk össze mindent, amit tudnod kell erről a kórról.Dr. Life--Volt idő, amikor még rosszul írták Angelina Jolie nevéthttp://www.life.hu/trend/20150323-angelina-jolie-nevet-meg-rosszul-irtak-az-1993-ban-keszult-fotosorozataban.htmlMost világhírű színésznő, ENSZ-különmegbízott, édesanya és ikon, ám egykoron ő is ugyanúgy kezdte a pályáját, mint bárki más. Íme, a 18 éves Angelina Jolie elfeledett divatfotói.TrendOrigoAngelina Jolie nyolc családtagját veszítette el rákos megbetegedésbenhttp://www.life.hu/drlife/20150330-angelina-jolie-nyolc-csaladtagja-halt-meg-rakos-megbetegedes-kovetkezteben-ezert-retteg-a-szineszno.htmlLátni, hogyan betegednek meg, majd végez a szeretteinkkel a halálos kór, egészen más, mint olvasni róla a lapokban – és ezt Angelina Jolie is nagyon jól tudja.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.