Valójában sosem akart színész lenni Angelina Jolie, aki elmondása szerint szeretett anyukája nyomására választotta a szakmát.

A mostanában rendezőként is jeleskedő filmsztár legújabb, saját rendezésű filmje, a Rendíthetetlen kapcsán ült le beszélgetni a mozi főszereplőjével, Domhnall Gleesonnal.

Forrás: AFP/Safin Hamed

Neki árulta el a színésznő-rendező: valójában édesanyja álmát teljesítette be azzal, hogy annak idején először a színészi pályát választotta.

Az anyukám mindig is azt szerette volna, hogy színész legyek. Elkezdtem színházba és meghallgatásokra járni fiatalon. Úgy körülbelül 5 évvel ezelőtt jöttem rá, hogy valójában nem színész akartam lenni" - vallotta be őszintén Angie, aki ennek ellenére nem fordított hátat örökre a színészkedésnek, hiszen a By The Sea című, saját rendezésű filmjében hamarosan férje, Brad Pitt oldalán láthatjuk majd. A sztárlét azonban sosem vonzotta Mrs. Pittet: Nem sokat járok el. Otthon vagyok a gyerekekkel és dolgozok. Nem szeretek a figyelem középpontjában állni, ezért is érzem magam jobban a kamera mögött."