Palvin Barbi a legédesebb keresztanyuka

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara -
keresztanya modell Palvin Barbara kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell tündéri fotót osztott meg rajongóival, amin egy kislánnyal pózol.

„Büszke keresztanya” – írta Instagram fotója mellé a visszafogottan is szexi Barbi. A modell kezében nagyon jól mutat a kislány.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara

"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz" - Palvin Barbara

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve a L'Oréal első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett. Olvasd el a Life.h cikkét!

Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--De édes! David Beckham focizni tanítja kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150605-david-beckham-focizni-tanitja-kislanyat-harpert.htmlNéhány napja még biciklizni tanította Harpert a sármos exfocista, ma délelőtt pedig focileckéket adott egyetlen kislányának.Család--George Clooney szülőfalujában bulizott feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20150605-george-clooney-es-amal-clooney-a-szinesz-szulofalujaban-augustaban-jartak.htmlA párocska, akik általában a legdrágább helyeken szállnak meg és a legdrágább ételeket eszik, ezúttal szerény körülmények közé utaztak vidékre. A sármos színész ugyanis elvitte feleségét 1000 fős kis szülővárosába.Család--Tatár Csilla megmutatta gömbölyödő pocakját - Csodaszép kismama!http://www.life.hu/csalad/20150604-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlAhogy egyre jobban látszik a műsorvezetőn a terhesség, úgy lesz szebb és szebb. Tatár Csilla teljesen kivirult!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.