David Beckham világbajnok ajándék mez Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már semmi nem állhat a kis Harper Beckham útjába, hogy híres papája nyomdokaiba lépjen.

A sármos híresség nemrég biciklizni tanította kislányát, majd focileckéket is adott neki. Talán ezen felbuzdulva készíttetett sajt mezt a 3 éves kislánynak az angol női világbajnok csapat.

Az exfocista egy Instagram fotóval köszönte meg a csodálatos ajándékot. Alig várjuk, hogy a kis Harper ebben mutassa be focitudományát.

Forrás: Instagram/ David Beckham

A természetes szülésre szavaz Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150609-nadai-aniko-a-termeszetes-szulesre-szavaz.htmlAnikó szombaton a Hungary’s Got Talent válogatóján dolgozott utoljára. A kismama a 30. hétbe lépett, így egyre több pihenésre van szüksége.Család--Keira Knightly többet keres egy filmmel, mint a férje egy év alatthttp://www.life.hu/csalad/20150608-keira-knightly-szineszno-tobbet-keres-egy-filmmel-mint-a-ferje-egy-ev-alatt.htmlKeira Knightly férje, James Righton zenész jelenleg a Klaxons nevű formáció zongoristája és vokalistája. A 31 éves férfi annyit keres egész évben, amennyit felesége egy munkával lazán megszerez! Sőt!Család--Palvin Barbi a legédesebb keresztanyukahttp://www.life.hu/csalad/20150608-palvin-barbi-modell-a-legedesebb-keresztanyuka.htmlA világhírű magyar modell tündéri fotót osztott meg rajongóival, amin egy kislánnyal pózol.Család--Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Így nyaral Beyoncé és családjahttp://www.life.hu/csalad/20150529-beyonce-nagyon-cuki-csaladi-kepeket-posztolt-olaszorszagi-nyaralasukrol.htmlBeyoncé, Jay-Z és Blue Ivy Olaszországban nyaralnak, ahonnan tündéri anya-lány és apa-lánya fotókat posztolt az énekesnő.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.