Édesanyja, Kris Jenner néhány éve megvonta tőle a támogatást, így Kim Kardashian húgocskája azóta saját magáról gondoskodik - állítja ő maga.

Ki gondolta volna, hogy a 17 éves Kylie Jenner fiatalkora ellenére már önellátó? Pedig saját bevallása szerint valóban így van: a Kardashian-Jenner család egyik legifjabb tagja a brit InStyle magazinnak adott interjújában mondta el, hogy 14 éves kora óta magáról kell gondoskodnia.

Forrás: AFP/Craig Barritt

Az anyukám 3 évvel ezelőtt megvonta tőlem az anyagi támogatást, így én fizetek mindenért: a kocsimért, a benzinért, az ételért és a ruháimért is" - mondta el Kendall Jenner húga, aki múlt hónapban végre-valahára elismerte, hogy injekciókkal tette nagyobbá ajkait. Vajon ezt is önerőből finanszírozta Kim Kardashian húga?

Amikor a Kardashian-Jenner család sokkolta a világot
Ha világhírű celeb, akkor az utóbbi években mindenkinek a Kardashian-Jenner család tagjai jutnak az eszükbe, feltéve, hogy az ember képben van a valóságshow-k világával, a home videókkal és az állandó magamutogatással. Bruce Jenner nővé alakulása kétségkívül hatalmas esemény, de lássuk ITT, melyek voltak még azok a pillanatok, amikor még azok is felszisszentek, akik szívből gyűlölik a bulvármédiát.