Kiderült, mitől olyan pufók a kis György herceg bájos arca

Forrás: AFP/Saeed Khan -
vásárlás finomság üzlet Katalin hercegné habcsók György herceg édesség Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi édesszájú a kis György herceg, akinek kedvenc finomságáról anyukája, Katalin hercegné gondoskodik.

Azt már tudjuk, hogy Pippa Middleton mivel kényezteti újszülött unokahúgát, Saroltát, de úgy tűnik, a szeretgetésből Katalin hercegné is kiveszi részét - kiváltképp, ha éppen kicsi fiáról, György hercegről van szó.

Forrás: AFP/Saeed Khan

Ezeket ne add a gyermekednek, ha jót akarsz!

Ahogy Katalin hercegné is csinálja, olykor-olykor egy-egy finomabb falat belfér a menübe, ha egyébként egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik a gyermeked. A mennyiség elve helyett azonban ebben is inkább a minőséget tartsd szem előtt: a Life.huITTgyűjtötte össze azokat az édességeket, amelyeket semmiképp se adj a gyermekednek!
Bizarr édesség! Élethű baba-tortákhttp://www.life.hu/news/20150504-elethu-baba-tortakat-keszit-egy-angliai-cukrasz-stacy-dudding-aki-barki-csemetejet-tortaba-onti.htmlA megszólalásig hasonlítanak az igazi kisbabákhoz az angliai Nyugat-Yorkshirben készült babatorták. Te beleharapnál a bébidbe?News--Önfeledten játszott egymással a kis György herceg és anyukája, Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyorgy-herceg-es-katalin-hercegne-jatszanak-egymassal-egy-lovaspolo-palya-szelen.htmlA hamarosan 2 éves herceg a gloucestershire-i lovaspóló pályán múlatta az időt édesanyjával, míg édesapja, Vilmos és nagybátyja, Harry egy jótékonysági meccs keretei között mérkőztek meg egymással.Család--Ez a csokis-banános édesség biztosan feldobja a napodat!http://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20150312-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-csokis-bananos-nyaloka.htmlA gyerekek is szeretnek a konyhában tüsténkedni, ezért olyan édességre vágysz, amit velük is könnyedén elkészíthetsz? Már mutatjuk is! Stőhr Gréta--Szülése óta először mutatkozott Katalin hercegné - És György herceg is megjelent!http://www.life.hu/news/20150613-katalin-hercegne-eloszor-mutatkozott-szulese-ota-a-kiralyno-hivatalos-szuletesnapi-unnepsegen.htmlA hagyományhoz illő pompával ünnepelte az Egyesült Királyság és vele együtt a brit királyi család Erzsébet királynő „hivatalos" születésnapját. És végre Katalin hercegnét is láthattuk!News--Legyen az ebéd a napod fénypontja! Négy hely, ahonnan egészséges finomságokat rendelhetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150608-etelrendeles-budapesten-helyek-ahonnan-egeszseges-eteleket-tudsz-rendelni.htmlSokszor se időd, se kedved főzni, de nap mint nap azzal küzdesz, hogy a környéken nincs olyan étkezde, ahol megbízol az ételválasztékban, és ahol tudsz egészséges, nem mellesleg finom ételeket is enni? Összegyűjtöttünk négy olyan budapesti házhoz szállítós helyet, amelyikkel érdemes próbálkoznod!Ez Zsír!ThinkstockTündéri fotó! György herceg is meglátogatta a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-gyorgy-herceg-bement-a-kis-hercegnohoz-a-korhazba.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő ma délelőtt egy egészséges kislánynak adott életet. György herceg pedig már meg is látogatta testvérkéjét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.