Igazi édesszájú a kis György herceg, akinek kedvenc finomságáról anyukája, Katalin hercegné gondoskodik.

Azt már tudjuk, hogy Pippa Middleton mivel kényezteti újszülött unokahúgát, Saroltát, de úgy tűnik, a szeretgetésből Katalin hercegné is kiveszi részét - kiváltképp, ha éppen kicsi fiáról, György hercegről van szó.

Forrás: AFP/Saeed Khan

Mint minden kisgyermek, úgy a hamarosan 2 éves trónörökös is imádja az édességet, anyukája pedig tesz is róla, hogy fia megkapja, amire vágyik. Katalin hercegné egy, az Anmer Halli-i királyi rezidenciájukhoz közeli organikus üzletben nem csupán biohúst és biozöldséget vásárol kis családja számára, hanem György kedvenc nassolnivalójából, a habcsókból is rendszeresen vesz. „Ha nem tudnánk, ki ő, nem is hinnénk el. Hihetetlen, mennyire két lábbal a földön jár, nagyon kedves és rendkívül udvarias" - mondta el a People magazinnak a kis üzlet személyzetének egyik tagja, aki szerint a hercegné már rendszeres vásárlójuknak számít.

Ezeket ne add a gyermekednek, ha jót akarsz!
Ahogy Katalin hercegné is csinálja, olykor-olykor egy-egy finomabb falat belfér a menübe, ha egyébként egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik a gyermeked. A mennyiség elve helyett azonban ebben is inkább a minőséget tartsd szem előtt: a Life.huITTgyűjtötte össze azokat az édességeket, amelyeket semmiképp se adj a gyermekednek!