Kylie Jenner szájában túlszaladt a kollagén

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
puszi Kylie Jenner szájfeltöltés kollagén kacsaszáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian 17 éves húga kacsaszájú puszival üdvözölte rajongóit. Valószínűleg frissen töltette a száját, hogy ilyen nagyot sikerült csücsörítenie.

Kylie Jenner, akinek bűnöző a vőlegénye, nemrégiben bevallotta, hogy kollagénnel tölteti a száját. Ez egyébként mindenki számára nyilvánvaló volt, de a fiatal sztár a végsőkig tagadott.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

Rajongói egyébként imádják Kylie száját, mindenre képesek voltak, hogy hasonló, telt ajkakat varázsoljanak magukra, mint amilyen neki van.

Gyönyörű fehérneműkben pózol Rosie Huntington-Whiteleyhttp://www.life.hu/trend/20150615-rosie-huntington-whiteley-viragos-nyarias-fehernemukben-pozol.htmlA modell igazi nyárias fehérneműket reklámoz: a virágos minták és élénk színek szuper jól állnak a hírességnek.Trend--Cicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150612-palvin-barbara-modell-villantashoz-kacsintott.htmlEgyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.Trend--Kris Jenner eltanulta lányaitól a villantós dekoltázs titkáthttp://www.life.hu/trend/20150612-kris-jenner-villantos-dekoltazsban-mutatta-meg-cicijet.htmlNagy hatással lehetnek a hírességre a gyerekei, mert meglepő módon ezúttal a Kardashian és Kendall lányok anyukája mutatta be, milyen egy szexi dekoltázs.Trend--Hoppácska! Nagyon dögös modell lett Brooklyn Beckham!http://www.life.hu/trend/20150611-brooklyn-beckham-dogos-modellkent-pozol.htmlA 16 éves Brooklyn, úgy látszik, kiváló géneket örökölt híres szüleitől. Most ráadásul egy dögös fotósorozaton mutatta meg bimbózó sármját.Trend--Zimány Linda tündöklően széphttp://www.life.hu/trend/20150617-zimany-linda-modell-tundokloen-szep-abban-a-fenekig-kivagott-estelyiben-amiben-legutobb-szelfizett.htmlA modell fenékig kivágott fekete estélyiben szelfizett, mi pedig megállapítottuk, hogy szuper formában van.Trend--Szabó Zsófi különleges nyári ruciban mutatta meg bájaithttp://www.life.hu/trend/20150616-szabo-zsofi-szineszno-kulonleges-nyari-ruhaban-mutatta-meg-bajait.htmlA színésznő nyári életérzést sugalló fotója egyenesen a hálószobájából érkezett, mi pedig megmutatjuk nektek, hogy Zsófi az ágyban is jól mutat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.