fashion week ruha minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron jobban szeretjük a bájos kisruhákat, mint az év többi szakaszában: ezek a darabok tökéletesek munkába, de még a kerti partikba is. Idén a mintás holmik fénykorukat élik, válogass belőlük kedvedre a leárazások alkalmával!

Csak lazán!

Ugye tudod, hogy még mindig nagyon trendi a kisruha-edzőcipő kombó? A melegebb napokon kényelmes, gyógypapucsra hajazó lábbelikkel is viselheted őket: könnyűek, lengék, remekül működnek a kánikulában!

1. Promod 39,95 euró, 2. Bershka 6595 forint, 3. F&F 3490 forint, 4. ASIA Center Trend Six 4990 forint, 5. Springfield 29,90 euró

Life.hu-tipp

"Megagyalnám, aki ezt kitalálta!" - Hogy mit gondolnak a pasik 2015 nyári trendjeiről? ITT elolvashatod!

Valami elegáns

Maxiruha, miniruha - egy elegánsabb anyagból készült darabban te leszel a nyári esték sztárja! A farmerdzseki is kötelező darab, hiszen a laza és az elegáns párosítása nagyon trendi!

1. H&M 14 990 forint, 2. ASIA Center Trend Six 11 900 forint, 3. Mango 8995 forint, 4. ASIA center Trend Six 10 900 forint, 5. Zara 39,90 euró

Így viseld a mintás holmikat!

Virágok, trópusi motívumok, csíkok és etnó stílus - ITT korábban azt boncolgattuk, kihez milyen stílusú mintás ruhák illenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.