Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP-jóga kerül terítékre.

Az egyik legeslegkedveltebb mozgásformám a jóga. Olykor talán már túlságosan is elfogultan írok róla, de igyekszem objektív maradni. Ennek szellemében fogtam hozzá a következő sportpróbához, ami egyszerre ötvözi a jógát és a vizet. Egyik nap a Facebook-oldalamat böngésztem, amikor belefutottam egy SUP-jóga-eseménybe.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A kedves fogadtatás és az oktatóval való megismerkedés után a parton lévő mosdóba tartok, hogy átvegyem a fürdőruhámat. A következő percben már lent vagyok a partnál, ahol a kikötött SUP-ok várnak. Mivel az idő nem túl kegyes hozzánk, elég hűvös van, és fúj a szél, ez kiválóan motivál arra, hogy ne boruljak a vízbe jógázás közben. Az úszástudás nem is elvárás, hiszen sekély vízben, a parthoz közel leszünk végig.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!