Alig hiszünk a szemünknek! Nézd meg, milyen csodaszép Reese Witherspoon lánya

Forrás: Instagram/reesewitherspoon -
Reese Witherspoon kislány Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden egyes alkalommal, amikor látjuk Reese Withersoon lányát, Avát, alig hisszük el, hogy ők ketten nem testvérek. Egyre szebb ez a lány!

Reese és lánya, Ava Rómában vakációznak, a színésznő pedig a napokban meg is mutatta, mit csinálnak, és posztolt egy képet szépséges lányáról. Ava már 16 éves, és eszméletlenül hasonlít édesanyjára. Ugyanaz a haj, ugyanazok a szemek, az álla azonban nem olyan éles, mint a színésznőnek.

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

A világsztár nemrég anyák napja alkalmából mutatott egy közös képet közösségi oldalán, amin még jobban látszik, mennyire hasonlítanak egymásra, de ez így volt 2 éve is, amikor a reptéren kapták őket lencsevégre.

Így kell ezt csinálni! Jessica Alba a legdögösebb mintamamihttp://www.life.hu/csalad/20150712-jessica-alba-szineszno-kislanya-fellepett-ime-a-cuki-foto.htmlNagyon úgy fest, hogy Jessica Alba nagyobbik lánya is követi édesanyját, már ami a karriert illeti. A kis Honor a hétvégén debütált a színpadon. CsaládAFPAz a bizonyos 9 hónap - Sztármamik vicces és megható aranyköpéseihttp://www.life.hu/csalad/20150709-sztarmamak-hires-nyilatkozatai-gyerekeikrol.htmlA várandósság nem csak egy fizikai folyamat, gyakran bizony érzelmileg is megterheli a kismamát. Ezen az érzelmi hullámvasúton pedig a sztármamik is átmennek, akik néha könnyen, néha viszont kicsit nehézkesen veszik az akadályokat. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan sztáranyukát, akik nyíltan és néha viccesen meséltek a gyermekvárás csodájáról.Család--Gratulálunk! Ismét apa lett a jóképű sztárfocistahttp://www.life.hu/csalad/20150710-cesc-fabregas-masodszor-is-apa-lett-megszuletett-a-gyermeke.htmlCesc Fabregas, vagyis eredeti nevén Francesc Fabregas Soler katalán labdarúgó, aki jelenleg a Premier League-ben szereplő Chelsea FC játékosa, nem mellesleg pedig a spanyol labdarúgó-válogatott tagja, újfent apa lett.Család--A nap képe: David Beckham fotójától elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-meghato-fotot-posztolt-kislanyarol-akinek-ma-van-a-szuletesnapja.htmlAz exfocista imádja a gyermekeit, és rendszeresen oszt meg róluk fotókat a hivatalos rajongói oldalain. Most a kislánya születésnapján posztolt egy megható képet.Család--Megdöbbentő vallomás! Nem ment el fia temetésére az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20150710-az-egykor-nepszeru-musorvezeto-nem-ment-el-a-fia-temetesere.htmlA Danubius Rádió egykori népszerű műsorvezetője jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, melynek oka nem más, mint egy szörnyű családi tragédia.CsaládOrigoHangos szülések - sírtunk és röhögtünk ishttp://www.life.hu/csalad/20150710-igy-keszul-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-hangos-szulesek-sirtunk-es-rohogtunk-is.htmlHeves érzelmekre számítani lehet egy szüléssel foglalkozó filmsorozatban, a meghatódás nem volt számunkra meglepő. Minden kisbaba születésénél hatalmas amplitúdóval törtek fel belőlünk az érzések: Hadas Kriszta rendszerint pityergett, én rendszerint vigyorogtam az eufóriától, mint a tejbetök. Ám volt olyan szituáció, amikor vinnyogtunk a röhögéstől, és olyan is, amikor együtt sírtunk a mamával.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.