családbővítés Michael Bublé terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó reggelt kívánt követőinek, majd pedig örömében, hogy ma végre megpillanthatja gyermekét, ultrahangfotót posztolt Michael Bublé.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, világhírű énekes és modell felesége, Luisana Lopilato második gyermeküket várják. A hírt pár hete hihetetlenül aranyos módon közölték a nagyvilággal, most pedig meg is érkezett az első fotó a piciről:

Vajon kisfiú lesz, vagy kislány? - ezt kérdezgeti Michael is. Forrás: Facebook/Michael Bublé

A párnak már van egy kisfia, Noah.

Kiscerkás, nagypopós, kakilós, szopizós - Támadnak a Facebook-anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150715-az-anyukak-facebookon-posztolgatjak-gyerekeik-fotoit.htmlBuliba készülsz - nyomj egy szelfit! Edzeni mész - nyomj egy szelfit! Tengerparton napozgatsz - nyomj egy szelfit! Babát vársz? Na, akkor egy szelfi nem lesz elég! Feltélenül tudósítsd mind a 600 ismerősöd várandósságod minden egyes hetének történéseiről. Megszületett a babád? Szelfit a szülőszobából! Ha pedig igazán profi vagy, a szelfik helyét innentől kezdve átvehetik a cuki bababfotók - naponta legalább 5-6-ot mindenképpen posztolj újszülött gyermeked minden mozdulatáról! Hisz' tudod jól, amit nem osztasz meg, az meg sem történt.CsaládThinkstockHadas Kriszta - Anyaverseny életre-halálrahttp://www.life.hu/csalad/20150716-hadas-kriszta-jegyzete-anyaverseny.htmlMi nők, főleg ha gyereket várunk, vagy ha nemrég szültünk, (de később is) nagyon szorongósak, megfelelési kényszeresek tudunk lenni. A szakkönyvek, babás netportálok, a család, az anyatársak zsinórmértéke, és persze a saját magunk által felállított elvárásoknak, - melyeket az előbb felsoroltak befolyásolnak - próbálunk a külvilág számára néha kedélyesen vicsorogva, magunk felé pedig egyre növő neuraszténiás aggodalommal megfelelni.CsaládThinkstockSzívszorító üzenettel búcsúzott halott ikertestvérétől Nick Cave fia, Earlhttp://www.life.hu/csalad/20150716-szivszorito-uzenettel-bucsuzott-halott-ikertestveretol-nick-cave-fia-earl.htmlAz egész világot megrázta Nick Cave fiának, Arthurnak szörnyű tragédiája. A fiú lezuhant egy szikláról és meghalt. Ikertestvére szívszorító üzenettel búcsúzott. Család--Kiderült, kisfiút vagy kislányt vár-e Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150716-kiderult-kisfiut-vagy-kislanyt-var-pirner-alma.htmlVégre! Lehullt a lepel és a rajongók is megtudhatják, milyen nemű a gyönyörű rúdtáncosnő babája.Család--György herceg kapja a legkülönlegesebb szülinapi ajándékothttp://www.life.hu/csalad/20150716-gyorgy-herceg-masodik-szuletesnapjara-kulonleges-ajandekot-kap.htmlA kis György herceg második születésnapja alkalmából nagyon különleges meglepetéssel készül a család. Család--Ciciszelfivel bizonyítja Blake Lively a szoptatás előnyeithttp://www.life.hu/csalad/20150716-blake-lively-ciciszelfivel-bizonyitja-a-szoptatas-elonyeit.htmlA Pletykafészek színésznője képmegosztó oldalán mutatta meg formás dekoltázsát, amelyet meggyőződése szerint az anyaság formált olyanra, amilyen. Valószínűleg nemcsak ő olyan boldog ettől...CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.