Ejha! Közös gyereket tervez Bradley Cooper és Irina Shayk!

Forrás: AFP -
Irina Shayk gyerekvállalás Bradley Cooper jövő románc gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír a színész, Bradley Cooper és a modell, Irina Shayk kapcsolatáról májusban. Azóta állítólag igazán komolyra fordult a dolog, és már a gyerektéma is szóba került.

Május elején, a Met-gála afterpartyján bukott le a páros, nem sokkal később pedig a lesifotósok kapták el a csókolózó párt. Barátaik szerint első randijuk óta szinte elválaszthatatlanok, és minden szabad percüket együtt töltik. A románc olyannyira komolyra fordult, hogy állítólag már a közös jövőt tervezgetik, és a gyerekvállalásról is beszéltek.

Forrás: AFP

Mi nagyon drukkolunk nekik, reméljük hamarosan hírt is adhatunk a baba érkezéséről.

Kisbabát fogadna örökbe Katalin hercegnő és Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20150722-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-kisbabat-fogadna-orokbe-gyorgy-es-charlotte-melle.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Katalin hercegné és Vilmos tovább bővítenék a családot. A ma két éves György herceg és Sarolta hercegnő testvére azonban a legújabb híresztelések szerint nem a szokványos módon érkezhet. Család--Kék vagy rózsaszín? Így rendezd be a babaszobát!http://www.life.hu/csalad/20150717-igy-rendezd-be-a-babaszobat-kekkel-vagy-roszaszinnel.htmlMegunhatatlan a babák világának meghatározó két színe, a világoskék és a rózsaszín, legyen szó ruházatról vagy a babaszobáról. Időnként felbukkannak új színkombinációk, de állíthatjuk, hogy kislányoknál továbbra is örök a rózsaszín, ahogy a kisfiúknál a világoskék.CsaládThinkstockGombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/csalad/20150722-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megkezdte-floridai-luxusnyaralasat-csaladjaval-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.CsaládOrigoBoldog születésnapot a kis hercegnek!http://www.life.hu/csalad/20150717-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-fia-gyorgy-herceg-ma-unnepli-a-2-szuletesnapjat.html2013. július 22. nagy nap volt a brit királyi család életében, aznap született meg ugyanis helyi idő szerint 16.24-kor Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött gyermeke, a hihetetlenül cuki György herceg.CsaládAFPÍme, 3 tuti recept az idei nyár kedvenc koktéljához!http://www.life.hu/csalad/20150717-3-kulonleges-mojito-koktel-recept.htmlAhogy az a Life.hu főoldali szavazásából kiderült, olvasóink kedvenc nyári koktélja a mojito. Nem rossz választás, ez a kissé fanyar frissítő egy gyors szerkesztőségi felmérésben is a dobogón végzett. Ezt a közkedvelt italt számos variációban el lehet készíteni, így hát most elhoztuk nektek a nyár három legkülönlegesebb mojitoreceptjét!CsaládThinkstockKim Kardashian kislánya ennivalóan édes - Szó szerint!http://www.life.hu/csalad/20150721-a-kis-north-west-szo-szerint-becsokizott.htmlVicces képet osztott meg hivatalos Instagram oldalán az amerikai valóságshow-sztár.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.