Te megmondanád, hogy ezek egy 47 éves nő hasizmai?

Forrás: Instagram/ Davina McCall -
életkor torna hasizom testedzés külső edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol televíziós műsorvezető, Davina McCall teste irigylésre méltó. Te megmondanád, hogy ezek a hasizmok egy 47 éves nőhöz tartoznak?

Múltkor a brit Pamela Jacobs láttán kerekedtek ki a szemeink, aki 52 éves létére a 20 éveseket meghazudtoló kinézettel rendelkezik. Most viszont a 47 éves brit televíziós műsorvezető hasizmaira kaptuk fel a fejünket, aki edzés közben mutatta meg tökéletes alakját Instagram oldalán. Bárki megirigyelhetné a közel ötven éves nő feszes hasizmait!

Forrás: Instagram/ Davina McCall

Davina egyébként a fitnesz királynőjeként aposztrofálja magát, Instagram oldalára pedig folyamatosan tölt fel edzés során készült képeket.

11 hónap alatt 80 kilót fogyott a fiatal lány! Csalónak hitték!

A 24 éves Simone Anderson egy évvel ezelőtt még 160 kiló volt, 11 hónap alatt testsúlyának több mint a feléd adta le: egészén pontosan 83 kilót. A Life.hu róla szóló cikkét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.