Micsoda hasonlóság! Gisele Bündchen anyukája is meseszép

Forrás: Facebook/ Gisele Bündchen -
Gisele Bündchen gén anya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nem is véletlen, hogy Gisele Bündchen lett a világ legjobban kereső szupermodellje. Az legalábbis biztos, hogy kiváló géneket örökölt anyukájától.

A dögös testű 35 éves Gisele tündéri fotót posztolt, amin anyukáját ölelgeti. Vania Nonnenmacher tegnap ünnepelte születésnapját, ennek örömére osztotta meg a fotót Facebook oldalán a sztár.

Forrás: Facebook/ Gisele Bündchen

Korábban is posztolt már közös fotót, ezen is mindketten gyönyörűek.

Forrás: Instagram/ Gisele Bündchen

Gisele anyukájáról egy fiatalkori képet is találtunk. Azért látszik a hasonlóság.

Forrás: Facebook/ Gisele Bündchen

35 éves a világ legjobban kereső modellje

Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A 35 éves szupermodellnek összeszedtük néhány nagy pillanatát.

Tanulj sminkelni Jennifer Lopeztől - 5 dolog, amit elleshetsz tőle! http://www.life.hu/trend/20150722-tanulj-sminkelni-jennifer-lopeztol-5-dolog-amit-elleshetsz-tole-larion-oscar-trukkjei.htmlŐ minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle - Larion Oscar el is árulja, milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!Trend--10 eset, amikor hátast dobtunk Jennifer Lopez stílusátólhttp://www.life.hu/trend/20150722-jennifer-lopez-stilusa-a-voros-szonyegen-szuper-szettek-a-szulinapos-sztartol.htmlHa Jennifer Lopez megjelenik a vörös szőnyegen, nem lehet nem rá odafigyelni. Ezt ő is nagyon jól tudja, és erre amikor csak lehet, igyekszik rátenni még egy lapáttal: imádja a kihívó holmikat, az áttetsző és szemtelenül merészen felsliccelt kreációkat, mindent, amiben megmutathatja szupernőies alakját. Jennifer legalább ezerszer volt már a vörös szőnyeg királynője, de íme 10 alkalom, amikor tényleg hátast dobtunk a stílusától. TrendAFPElképesztő átalakulás: Lilu rövid hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150723-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rovid-hajra-valtott.htmlA csinos műsorvezető könnyed frizurára cserélte hosszú fürtjeit. Trend--Horváth Éva végtelen combokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20150723-horvath-eva-modell-vegtelen-combokat-villantott-strandolas-kozben.htmlA modell megelégelte a kánikulát, és a strandon kötött ki, ahonnan ezúttal dekoltázsa helyett csodás lábakkal lepte meg rajongóit.Trend--Kulcsár Edina még fáradtan is ultraszexi http://www.life.hu/trend/20150723-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-faradtan-is-gyonyoru-a-szepseg-nehezen-viselte-a-kanikulat.htmlA szépségkirálynő nehezen viseli a megterhelő kánikulát, ezt pedig egy hihetetlenül szexi képpel adta a világ tudtára.Trend--Itt a legújabb őrület! Posztolj te is szívsérót!http://www.life.hu/trend/20150723-kendall-jenner-ihlette-a-legujabb-oruletet-az-instagramon.htmlNem meglepő, hogy az új Instagram-őrületet a közösségi oldal legújabb királynője, Kendall Jenner ihlette.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.