35 éves a világ legjobban kereső modellje - Hogy csinálod, Gisele Bündchen?

modell Gisele Bündchen szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gisele Bündchen nem indul el dolgozni, ha nem tudja biztosan, hogy egy nap alatt legalább 36 MILLIÓ forintot kap majd. Megteheti, hiszen évek óta ő a világ legjobban kereső modellje. A brazil ikont a sok millió dolláros vagyona sem tartja vissza attól, hogy új dolgokba kezdjen: gumiszandálokat tervez, fehérneműket dob piacra, kozmetikai termékekhez adja a nevét, és persze számos világmárka arcaként tündököl. A szupermodell ma 35 éves -  összeszedtük néhány nagy pillanatát.

1998-ban még sötétebb hajjal vonult a kifutón - mindössze 18 éves volt ekkor.

Forrás: AFP/Thomas Coex

20 évesen már tudta, hogy kell nézni ahhoz, hogy megvesszen érte a kamera.

Forrás: AFP/Marie Hippenmeyer

2003-ban ennyire volt tökéletes a szupermodell popsija:

Forrás: AFP/Mauricio Lima

2004-ben pedig ennyire volt eszméletlen a hasa:

Forrás: AFP/Antonio Scorza

De tud egészen őrült is lenni: így festett 2004-ben egy Forma-1-es verseny után.

Forrás: AFP/Mauricio Lima

2005-ben csak úgy dúlt a sztárszerelem Mr. DiCaprióval:

Forrás: AFP/Robyn Beck

Gisele, az istennő - 2005-ben a Victoria's Secret kifutóján:

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

De nem csak a bikini áll jól neki: 2007-ban elegánsban, Diorban:

Forrás: AFP/Francois Guillot

Hello, Mr. Love! Gisele 2010-ben már a jóképű és igen sikeres amerikai focista, Tom Brady felesége.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Akivel igen jól mutatnak egymás mellett a vörös szőnyegen:

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Ráadásul eszméletlen édesek is:

Forrás: AFP/Rob Carr

És persze szexisek:

Forrás: AFP/Mike Coppola

És stílusosak:

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Ja, és hogy mitől van a modellnek ilyen alakja? Hát a jógától!

Forrás: Instagram

Boldog szülinapot, Gisele!

Forrás: Instagram
/1504/Vissz201541814259Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--Így búcsúzott Gisele Bündchen a kifutóktól!http://www.life.hu/trend/20150416-gisele-bundchen-utoljara-lepett-a-kifutora.htmlTegnap este lépett utoljára a kifutóra a híres topmodell. Gisele Bündchen húszéves pályafutást követően döntött úgy, hogy nem vállal több divatbemutatót. A búcsú meglehetősen érzelmesre sikerült.Trend--Utolérhetetlen szépség! Már megint Gisele Bündchen a világ legjobban fizetett modelljehttp://www.life.hu/trend/20140820-gisele-bundchen-a-vilag-legjobban-fizetett-szupermodellje-a-forbes-magazin-listaja-szerint.htmlGisele Bündchen utolérhetetlen! Nyolcadik éve őrzi a világ legjobban kereső szupermodelljének címét. Őt Victoria két angyala követi: Doutzen Kroes és Adriana Lima.Trend--Gisele Bündchen legszexibb arcaihttp://www.life.hu/trend/20150417-gisele-bundchen-szupermodell-legszexibb-arcai.htmlGisele Bündchen hosszú évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb szupermodell: vérprofi, pontos, könnyű vele dolgozni, nem mellesleg álomszép. A brazilok kedvence a héten vonult utoljára a kifutón - ez alkalomból összeállítottunk egy szexi fotósorozatot. TrendOrigoAtyaég! Hogy néz ki Melanie Griffith?! http://www.life.hu/trend/20150716-atyaeg-hogy-nez-ki-melanie-griffith-plasztikrem-lett-es-szornyszulott.htmlAz 57 éves színésznőről legutóbb készült fotók megrémítettek bennünket. Trend--Aláírta élete első modellszerződését Cindy Crawford lányahttp://www.life.hu/trend/20150716-cindy-crawford-13-eves-lanya-az-anyja-nyomdokaiba-lepett.htmlA 13 éves Kaia Gerber a múlt héten leszerződött az IMG Modells ügynökséggel. Úgy tűnik, tényleg édesanyja nyomdokaiba lépett.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.