Olyan mázlid van, hogy a zöld szeműek táborába tartozol? Ezt a különleges szemszínt vétek nem kiemelni, ezért jobb, ha megtanulod az összes sminktrükköt, amik még élénkebbé teszik a tekintetedet - fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!

Ha a különleges, macskaszemű nők közé tartozol, erősítsd, fokozd az izgalmat. Ne elégedj meg a szimpla dolgokkal, legyél fenséges! Fantasztikusan jól áll neked a barack, a bézs, a kagylóhéj, a kávébarna, a réz, a szürke, a terrakotta, a türkizzöld, a sötét smaragd, a lime, a pasztellzöld, a földszínek, a levendula, a pink, a rózsaszín, valamint a mélyebb bordós, illetve a hideg lilák. Ha a szemszínedet szeretnéd még előnyösebben megcsillogtatni, válassz alkalomhoz illően!

Forrás: Thinkstock

Nyári, nappali sminkhez elegendő, ha feldobod magad egy kis "tejeskávéval". A mozgó szemhéjra tegyél egy kis bézs árnyalatot, majd kintről befelé haladva egy kávébarna színt satírozz úgy, hogy a két szín fedje egymást, így létrejön a találkozásuknál egy lágy, tejeskávé árnyalat. Mélyítsd a szempillatövet vékonyan egy kis feketével, így még hangsúlyosabb lesz a szemszíned. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki. Jól passzol ehhez a sminkhez egy barackos vagy lazacos árnyalatú ajakrúzs.

A naplemente fényében, este ragyogjon a szemed a réz és terrakotta színeiben, tündökölj vadmacskaként! Satírozd a rezes árnyalatot a mozgó szemhéjadra, majd tedd az alsó szempillatőhöz is végig. A terrakotta fenséges árnyalatát satírozd szép átmenettel a mélyítővonalra és egy picit a szem külső sarkához. Fokozd a szenvedélyes hatást egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempilláidat fekete, dúsító szempillaspirállal koronázd meg. Ajkad érzékiségét hangsúlyozhatod egy rezes narancs vagy aranyló piros árnyalatú ajakrúzzsal. Kalandra fel!