Valóban készen áll a világ a Victoria's Secret plus-size modelljeire?

fehérnemű modell kifutó Victorias Secret plus-size Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?

Eljött az idő, hogy végre kerekded idomokkal megáldott modellek képviseljék a Victoria's Secretet - legalábbis ezen a véleményen osztozik a világhírű fehérneműmárka két újdonsült (és nagyon karcsú) angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak is.

Jac Jagaciak és Elsa Hosk is ott van a VS új angyalai között Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Furcsa ezt hallani két tökéletes testű modell szájából, pedig állításuk szerint valóban komolyan gondolják, hogy nem feltétlenül kellene, hogy a VS-angyalok fő ismérve a hihetetlenül vékony és arányos test legyen.

Minden nő szexi!

Nemrég egy fehérneműcég elégelte meg a Victoria's Secret modelljei által képviselt ideális testalkat túlidealizálását, és indított háborút a márka ellen. Tény, hogy a genetikai adottságokon és a bájos pofin túl kemény edzésekkel és szigorú diétával érik el a sokak által vágyott testalkatot, amely sok nő (és férfi) előtt ideálként lebeg. Ennél azonban jóval többre van szükség ahhoz, hogy valaki felvehesse a VS angyalszárnyait - tudd meg itt, melyek azok!
Így mutatnak a Victoria’s Secret bikinik átlagos nőkönhttp://www.life.hu/trend/20150625-igy-mutatnak-a-victoria-s-secret-bikinik-normalis-hetkoznapi-nokon-1.htmlÁtlagos nőkkel fotózták újra a híres Victoria’s Secret bikiniket a malibui strandon. A nők az eredeti pózokat utánozva álltak a kamera elé, és nagyon évezték.Trend--Hatalmas botrány: Kiskorú lányt vetkőztetett a Diorhttp://www.life.hu/trend/20150728-14-eves-lanyt-vetkoztet-a-dior.htmlAz izraeli Sofia Mechetner egy földig érő, mellbimbóit látni engedő ruhában lejtett végig a divatmárka párizsi show-ján.Trend--Micsoda hír! Mihalik Enikő újra Victoria's Secret kifutójára léphethttp://www.life.hu/trend/20141103-mihalik-eniko-ott-lesz-a-victorias-secret-2014-es-divatbemutatojan-1.htmlSzinte repülünk, olyan hírt kaptunk! Mihalik Enikő idén ott lépdel majd a Victoria's Secret divatbemutatón. A magyar modell ismét a legnagyobbak között van.Trend--Volt idő, amikor a hercegné inkább vetkőzött, mint öltözködötthttp://www.life.hu/trend/20150615-sofia-hellqvist-svedorszag-ujdonsult-hercegneje-bikinis-fotosorozata.htmlBár az újdonsült svéd hercegné, Sofia Hellqvist Katalin hercegnének öltözött az esküvőjén, mi találtunk néhány rég elfeledett fotót abból az időből, amikor Károly Fülöp egykori glamourmodell felesége a kevesebb ruhát részesítette előnyben.Trend--A videó, amire vártunk: Palvin Barbara a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20121209-video-palvin-barbara-magyar-modellel-a-victoria-secret-bemutaton.htmlVégre teljes hosszában felkerült a világhírű fehérneműbemutató az internetre, benne a mi Palvin Barbaránkkal.Trend--Vetkőzős tánccal szexizik Mihalik Enikő! Íme a videó!http://www.life.hu/trend/20150522-mihalik-eniko-vetkozos-tanccal-szexizik.htmlA gyönyörű magyar modell szexi vetkőzős táncot mutatott be egy fotózás ebédszünetében. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.