A fehérneműmárka két új angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak szerint hamarosan ellepik a VS kifutóját a dús idomokkal megáldott modellek. Vajon tudnak már valamit, amit mi nem?

Eljött az idő, hogy végre kerekded idomokkal megáldott modellek képviseljék a Victoria's Secretet - legalábbis ezen a véleményen osztozik a világhírű fehérneműmárka két újdonsült (és nagyon karcsú) angyala, Elsa Hosk és Jac Jagaciak is.

Jac Jagaciak és Elsa Hosk is ott van a VS új angyalai közöttForrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Furcsa ezt hallani két tökéletes testű modell szájából, pedig állításuk szerint valóban komolyan gondolják, hogy nem feltétlenül kellene, hogy a VS-angyalok fő ismérve a hihetetlenül vékony és arányos test legyen.

Szerintem a világ egyre nyitottabb a plus-size modellekre, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan készen állnak rá" - mondta el a lengyel származású Jac a márka egyik promóciós eseményén, amelyre kolléganője, Elsa is csak helyeselni tudott: Nem tudjuk, de nagyon remélem!"

Minden nő szexi!
Nemrég egy fehérneműcég elégelte meg a Victoria's Secret modelljei által képviselt ideális testalkat túlidealizálását, és indított háborút a márka ellen. Tény, hogy a genetikai adottságokon és a bájos pofin túl kemény edzésekkel és szigorú diétával érik el a sokak által vágyott testalkatot, amely sok nő (és férfi) előtt ideálként lebeg. Ennél azonban jóval többre van szükség ahhoz, hogy valaki felvehesse a VS angyalszárnyait - tudd meg itt, melyek azok!