Háborút hirdetett egy fehérneműcég a Victoria's Secret ellen

modell plus size Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal a Lane Briant cég tűzte zászlójára, hogy a nők minél inkább elfogadják magukat, és okozzon önértékelési problémákat náluk, hogy nem úgy néznek ki mint a Victoria's Secret lányai. 

A kampányhoz videót is készítetek, amelyben gyönyörű, plus size lányok fehérnemáben jelentik ki, hogy ők nem angyalok. A cégnek egyébként is hitvallása, hogy minden nő szexi. Nézzétek csak:

Valóságshow készül Boy George-dzsal http://www.life.hu/bulvar/20150412-valosagshow-keszul-boy-george-dzsal-az-egykori-culture-club-frontemberevel.html A KISS együttes vagy Ozzy Osbourne után realityt forgatnak Boy George-dzsal is. A Culture Club frontemberével,a Keeping Up With the Kardashians producerei vele veszik fel a show-t. TV + Bulvár -- Tóth Gabi: "Bízom benne, hogy egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében" http://www.life.hu/bulvar/20150412-toth-gabi-remeli-hogy-lesz-meg-x-faktor-mentor-most-a-zenei-karrierjere-koncentral.html 2015-ben az RTL Klub nem indít X-Faktort, így Tóth Gabi sem ül mentori székben. Azt mondja, most a saját zenei karrierjére koncentrál. TV + Bulvár Origo Bikiniben pózol Gáspár Evelin http://www.life.hu/bulvar/20150412-bikiniben-pozol-gaspar-evelin.html Előszeretettel tölt fel magáról közösségi oldalaira fotókat Gáspár Evelin. A külföldön tanuló lánynak persze volt mikor megtanulni a pózolást, ugyanis gyerekkorában a fél életét kamerák előtt töltötte. TV + Bulvár Origo Puzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata" http://www.life.hu/bulvar/20150412-puzser-robert-ismet-a-hajdu-peter-ugyrol-beszelt.html Puzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Gigadekoltázzsal gyűjt lájkokat Voksán Virág http://www.life.hu/bulvar/20150411-gigadekoltazzsal-gyujt-lajkokat-voksan-virag-a-facebookon.html Voksán Virág - amióta feltűnt a címlapokon - mindig is megosztotta az embereket, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy tekintélyes rajongótáborral rendelkezik és férfiak ezrei csorgatják a nyálukat a fotóit nézegetve. TV + Bulvár Origo Viszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékos http://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.html Nagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.