Ételek és diéták, amelyekre a Victoria's Secret angyalai esküsznek

fashion week Doutzen Kroes modell Lily Aldridge diéta Behati Prinsloo bemutató Alessandra Ambrosio egészséges táplálkozás Candice Swanepoel Victorias Secret karcsúság étrend étel show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú és fárasztó előkészületeken esnek át az angyalok, mielőtt bármelyikük is a Victoria's Secret kifutójára lépne. Megnéztük, melyikük milyen étkezési elvek alapján készült a fehérneműcég divatshowjára, amelyet kedd este rendeztek Londonban.

A helyes pofi és a vékony alak a legkevésbé sem elég egy VS angyalnak: a szigorú feltételeket felállító zsűri, amelyek szempontjairól korábban ITT írt a Life.hu, nem csupán a kisugárzást keresi a lányokban, hanem a nőiességet is. Persze a tökéletes, karcsú, tónusos test is kötelező.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Röviden: kemény edzések és a megfelelő diéta nélkül egyetlen VS-angyal sem lejthet végig a káprázatos divatshow-n. Persze, hozzátennénk, a fehérneműcég angyalai leginkább a természetnek köszönhetik roppant szerencsés génjeiket – ám mégsem mindegy, milyen ételeket vesznek magukhoz.

Álomalak, ahogy az angyalok csinálják

Míg Alessandra Ambriso a bokszra esküszik, addig az ultravékony Candice Swanepoel a balettra – a Life.hu ITT gyűjtötte össze, melyik modell hogyan hozza magát formába.

A dögös Alessandra Ambrosio két gyerek édesanyjaként nem tagadja, olykor bele-belecsipeget a kis Noah és Anja vacsorájába, ám alapvetően ő is az „cleaneating" híve: sok zöldséget, gyümölcsöt, tojást és húst eszik. Például ilyen formában:

Alessandra Ambrosio így étkezik Forrás: Instagram/Alessandra Ambrisio

Doutzen Kroes még a Victoria's Secret show előtt is odafigyelt arra, hogy biztosítsa a kellő mennyiségű energiát magának. Semmi hóbortos dolog, csak hagyományosan – erre esküszik.

Doutzen és az ebéde Forrás: Instagram/Doutzen Kroes

Lily Aldridge szerint a kulcs, hogy nagy mennyiségben együnk a „jó" ételekből: ezek szerinte nem más, mint a halak és a zöldségek. Ha ő mondja....

Az év legjobban várt divateseményéről, a Victoria's Secret show-ról készült képes beszámolónkért kattints IDE!

Édesszájú, mégis tökéletes az alakja - Így edz Frits Patrícia fitneszmodell http://www.life.hu/ez-zsir/20141125-frits-patricia-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-mesel-elmondja-a-tippjeit.htmlMi a legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az edzésben? Hogyan lehet úgy nassolni, hogy ne kerekedjünk ki? Kifaggattuk Frits Patrícia fitneszmodellt - íme a tanácsai!Ez Zsír!--Túl fiatal a modellkedéshez? Támadások kereszttüzében a gyönyörű 9 éves kislányhttp://www.life.hu/trend/20141128-kristina-pimenova-9-eves-orosz-szupermodellt-sokan-tamadjak-a-kora-miatt.htmlKristina Pimenova az egyik legfiatalabb szupermodell a világon. Mindössze 9 éves. Nem csoda, hogy megosztja a közönség véleményét, de azt mondják róla, hogy ő a világ leggyönyörűbb lánya.TrendOrigoNézd meg a világhírű modell, Lara Stone testét szülés után!http://www.life.hu/trend/20141113-lara-stone-modell-fedetlen-keblekkel-pozol-a-system-magazinban-a-fotos-jurgen-teller.htmlJurgen Teller kamerája előtt dobta le ruháit szülés után a világhírű modell, Lara Stone. A fotókról azt állítják, hogy retusálatlanok, mi pedig miért ne hinnénk el ezt. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.