Ben Affleck tagadja, hogy viszonya lett volna a dadussal

Forrás: AFP/Kevin Winter -
bébiszitter válás Ben Affleck Jennifer Garner dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felháborítónak nevezte a róla és gyerekei dadájáról szóló vádakat, amelyek elárasztották az egész médiát.

10 éves házassági érvordulójuk után jelentette be Ben Affleck és Jennifer Garner, hogy elválnak. Több találgatás után végül úgy tűnt, hogy a válás valódi oka a színész és a dada viszonya.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Ben Affleck azonban kikéri magának ezeket a vádakat. Nyilatkozatában kifejtette, hogy a bulvárlapok rengeteg kitalációt adnak el hírként, és ezzel tönkreteszik a családokat. Szerinte az ügy ferdítés, és semmilyen romantikus kapcsolat nem fűzi a dadához.

Csalfa sztárok

Kíváncsi vagy, kik csalták meg feleségüket a bébiszitterrel? Íme, 5 híresség, akik összejöttek a dadával!

Hosszú levélben osztatta ki a lányát lekövérező embereket egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20150803-hosszu-levelben-osztatta-ki-a-lanyat-lekoverezo-embereket-egy-no.htmlKezdetben még nevetett a lányára tett megjegyzéseken, de egy idő után besokallt az anyuka, Caroline Stanley, és hosszú levelet címzett a féléves lányának beszóló emberekhez. Család--A szüleinél is nagyobb sztár lesz Brooklyn Beckham?http://www.life.hu/csalad/20150802-brooklyn-beckham-david-es-victoria-fia-sztar-lesz.htmlÉdesapja a világ egyik legismertebb egykori focistája, a mama pedig híres divattervező és a 90-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője - törvényszerű, hogy a fiuk is sztár legyen? Úgy tűnik, igen!Család--Kikocsikázott a Vajna házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20150802-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-megmutattak-hogyan-autoznak-lusuxverdajukban.htmlAkár a régi arisztokraták, úgy suhantak vasárnap délelőtt Vajnáék. Az elegancia a régi, a verda vadiúj.Család--Katalin hercegnő letette a búvárvizsgáthttp://www.life.hu/csalad/20150802-katalin-hercegno-letette-a-buvarvizsgat.htmlMenő! Katalin hercegnőnek megvan a haladó nyílt vízi búvárvizsgája - akár 30 méter mélyre is lemerülhet.Család--Pataky Attila lányos apa letthttp://www.life.hu/csalad/20150801-pataky-attila-az-edda-egyuttes-frontembere-enekes-lanyos-apa-lett-es-ket-kislanyt-pesztral.htmlKét kislánnyal bővült az Edda frontemberének családja; az énekes két fiú után kislányokat pesztrált.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huNótár Mary nehéz döntés előtt állhttp://www.life.hu/csalad/20150801-notar-mary-enekesno-nehez-dontes-elott-all-csaladalapitas-vagy-karrier.htmlCsalád vagy karrier? Sok sikeres nő teszi fel magának ezt a kérdést, az énekesnő most válaszút elé került.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.