Smink nélkül is sugárzik Szabó Zsófi: Az új szerelem jót tesz

sugárzás Szabó Zsófi smink nélkül szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában alig lehet felismerni a színésznőt, aki előszeretettel mutatkozik természetes valójában.

Az új szerelem jót tett Szabó Zsófinak, és már nem az a fontos számára, hogy csillogjon-villogjon, hanem, hogy természetes valójában muatassa meg szépségét. Ezt jól is teszi, hiszen smink nélküli fotóin is sugárzik a színésznő, aki kislányos bájával bárkit levehetne a lábáról.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi

Nem ő az egyetlen

Különös kísérletbe kezdett D. Tóth Kriszta - Smink nélküli fotókat posztol egy éven át – A Life.hu cikkében megnézheted a műsorvezető első smink nélküli fotóját.
Dögös fotósorozattal ünnepelte 18. születésnapját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20150811-kylie-jenner-dogos-fotosorozattal-unnepelte-18-szuletesnapjat.htmlA Kendall-Kardashian család legfiatalabb tagja, Kylie hétfőn ünnepelte 18. születésnapját. A jeles alkalomból szexi fotókon állt modellt.Trend--Nemcsak mi kínlódunk - a világsztárok is szenvednek a szépségért!http://www.life.hu/trend/20150810-szepeszeti-beavatkozasok-amin-a-sztarok-is-reszt-vesznek-courtney-cox-jennifer-aniston.htmlHa a szépségről van szó, a legtöbb nő bármire képes, ebbe pedig beletartoznak az extrémebbnél extrémebb eljárások is. Most összeszedtük azokat az extrém módszereket, amelyeket sok nő csak azért választ, mert abban bíznak, hogy segítségükkel olyanok lesznek, mint a sztárok.TrendAFPHatalmas mellek, falatnyi bikini – ő Charlotte McKinneyhttp://www.life.hu/trend/20150811-charlotte-mckinney-falatnyi-bikiniben-strandolt-malibun.htmlKate Upton hasonmása, a 22 éves dúskeblű modell imád feltűnést kelteni, és erre ezúttal sem cáfolt rá.Trend--Viaszbabává sminkelte magát az énekesnő - Micsoda baki!http://www.life.hu/trend/20150809-nicki-minaj-viaszbabaszeru-arcot-sminkelt-maganak.htmlNicki Minaj nem éppen kifinomult stílusérzékéről híres, az énekesnő általában mindent kitesz, amit csak lehet. Most azonban nem pőre öltözékén, hanem viaszbabaszerű sminkjén rökönyödtünk meg. Trend--Ma nemcsak a kánikula izzaszt meg, hanem Dukai Regina bikinis fotója is http://www.life.hu/trend/20150809-dukai-regina-bikiniben-elvezi-a-kanikulat.htmlA modellen nem fog ki az augusztusi kánikula: vízben, bikiniben és szörfdeszkán vészeli át a rekkenő hőséget. Dukai Regina pedig így is hihetetlenül szexi. TrendOrigoKim Kardashian cickói ismét felöltötték a latexethttp://www.life.hu/trend/20150809-kim-kardashian-fekete-latexbe-oltoztette-cickoit.htmlPontosan nem értjük, miért öltözött vámpírnak a valóságshow-sztár és nővére, Kourtney Kardashian, ám ez a lényegen mit sem változtat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.