Magyar divattervező ruháját választotta a hollywoodi sztár

Forrás: AFP/Michael Kovac -
divattervező Dolly Wells magyar ruha Hollywood filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb híresség választott magyar tervezésű ruhát: ezúttal Dolly Wells jelent meg egy Los Angeles-i premieren az egyik legkeresettebb magyar divattervező, Napsugár von Bittera darabjában.

Újabb hazai divatsiker Hollywoodban! A magyar NAPSVGAR márka egyik különleges felsőrészű kreációját választotta premierruhájának Dolly Wells színésznő a Blunt Talks tévésorozat Los Angeles-i premierjére.

Forrás: AFP/Michael Kovac

Nem ez az első alkalom, hogy magyar tervező darabját láthatjuk viszont valamelyik külföldi sztáron: korábban Bailee Madison, Marie Avgeropoulosés Conchita Wurst jelent meg Abodi Dóra kreációiban. A Life.hu pedig ITT faggatta ki a divattervezőt arról, hogyan kerülhet magyar tervezésű ruha valamelyik hírességre.

Gyászol a divatvilág! Elhunyt az Ed Hardy híres tervezőjehttp://www.life.hu/trend/20150715-gyaszol-a-divatvilag-meghalt-az-ed-hardy-hires-tervezoje-christian-audigier.htmlA francia tervező, Christian Audigier 57 éves korában hunyt el rákban.Trend--Az új divat napsütésben bulizni - Próbáld ki!http://www.life.hu/kult/20150806-kulturalis-programajanlo-augusztus-6-10.htmlNapfényben táncolni, isteni férfihangot hallgatni, csodás férfitesteket sportolás közben megfigyelni, vagy gondolatban Spanyolországba röppenni is lesz lehetőséged a hétvégén, de azt is eláruljuk, hol érdemes egyedi kiegészítőket vásárolnod. Figyelj! KultNorthfotoEzeket az épületeket a világ legtehetségesebb tervezői álmodták meghttp://www.life.hu/otthon/20150713-a-vilag-legrangosabb-epiteszeti-fesztivalja-a-world-architecture-festival-idei-epuletei.htmlA világ egyik legrangosabb építészeti fesztiválját, a World Architecture Festivalt (WAF) 2008 óta rendezik meg, amely tulajdonképpen nem más, mint a globális építészeti piac felépült, illetve jövőben megvalósuló épületeinek évente megrendezett seregszemléje. OtthonOrigoEmlékezetes divatbemutató! Kifittyent a pénisz - Most megszólalt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150729-rick-owens-showjanak-farokmutogato-modellei-megszolaltak.htmlEmlékszel még arra a nagy port kavaró divatbemutatóra, amely során a férfiak pénisze kilógott a ruhák alól? A show szereplői most elmondták, hogy érezték magukat a kifutón a mindent feltáró tunikákban.Trend--Micsoda baki! Véletlenül posztolta ki meztelen testét a divattervezőhttp://www.life.hu/intim/20150702-marc-jacobs-divattervezo-veletlenul-posztolta-kis-meztelen-testet.htmlMarc Jacobs, a Louis Vuitton kreatív igazgatója véletlenül posztolta ki Instagram oldalára a csupasz fenekét és péniszének egy kis részletét.Intim--Így változott a férfidivat 100 év alatthttp://www.life.hu/trend/20150715-igy-valtozott-a-ferfidivat-100-ev-alatt.html3 perc alatt végigkövethetjük azokat az öltözködési stílusokat, amelyeken végig kellett szenvednie magukat férfijainknak az elmúlt 100 év alatt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.