Jelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.

1. Szeret enni, és nem zavarják a nőies formák

Jennifer nem egy csontkollekció; ő abszolút a nőies idomokat képviseli. Formás, kerek popsi, karcsú derék, kerek cicik - hogy mit tesz ezért? Őrült diéták és ételmegvonás helyett az égvilágon mindent eszik, csak az adagokra és a napi kalóriabevitelre figyel. Emellett rendszeresen edz, kardiózik, fut és súlyzózik, és a jóga sem marad ki az edzéstervéből. Trénere, Joseph Horrigan felügyeli, hogy mindig remek formában legyen a színésznő. 

Forrás: Northfoto

2. Imádja a lazaságot

Ha épp nem a vörös szőnyegen pózol, Jen rajong a kényelmes, egyszerű, laza cuccokért, különösen a farmerokért. A stílusa szexi, nőies, de cseppet sem erőltetett!

Forrás: Northfoto

3. Hibázni is mesterien tud

Emlékeztek még arra, amikor 3 éve az Oscar-gálán elesett a színpadra menet? Ha nem lett volna elég, hogy a győzelme miatt mindenki róla beszél, akkor is ott volt még a hasra esés. Jen ezt is cukin oldotta meg. Nemrég pedig véletlenül rossz tetoválást varratott magára, de ekkor is csak nevetett - saját magán. 

Forrás: AFP/Robyn Beck

4. Igazi hajmágus

Hosszú, rövid, fekete, barna - Jennifer frizurájára nem mondhatni, hogy unalmas lenne. Amikor megszabadult hosszú tincseitől, a fél világ az ő haját akarta, amikor pedig kicsit megnövesztette, akkor az ő bubija lett az etalon.

Forrás: AFP

5. A sminkeket is remekül használja

Ahogy a frizurák terén, úgy a sminkekben sem fél kísérletezni. A természetesség is jól áll neki, csakúgy mint a nagyon erős szemsmink. Sőt imádja a rúzsokat is, és nem fél használni a színeket!

Forrás: AFP

6. Jól mutat a plakátokon

A Dior pillanatok alatt lecsapott a színésznőre, de ezt nem is csodáljuk - fiatal, tehetséges és gyönyörű. Nem egy kampányban szerepelt már a világsztár, nekünk mégis ez a fotó a kedvencünk. Annyira jenniferes!

A képet Patrick Demarchelier készítette a Vanity Fair magazin számáraForrás: Vanity Fair

7. Igazi grimaszkirálynő

Rá aztán nem lehet mondani, hogy egy hideg, megközelíthetetlen szépség. Miss Lawrence még egy Oscar-szoborral a kezében is képes a legőrültebb dolgokra.

Forrás: AFP

8. Óvja a magánéletét

Tudjuk, hogy évekig járt egykori filmpartnerével, Nicolas Houlttal, és azt is, hogy kavart Chris Martinnal. A nyilvános eseményeken nagyon ritkán jelenik meg aktuális párja oldalán, egyszerűen nem akarja, hogy ez legyen a középpontban. Bár szerintünk egyik állandó filmpartnere, Bradley Cooper mellett biztosan megtalálná a boldogságot, a két sztár egyelőre másként gondolja a dolgot. Nem baj, mi szurkolunk nekik!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

9. A vörös szőnyegre is mindig jól választ

Aki tud, az tud - Jennifernek a kisujjában van a stílus.

Forrás: AFP

10. Mert úgy rajong, mint senki más

J. Law 22 évesen nyert Oscart, a manírok nagyon távol állnak tőle. Ha pedig erre a fenti 9 dolog nem elég bizonyíték, akkor nézd meg ezt a videót, ami közvetlenül a szobrocska elnyerése után készült a színésznővel. Őrülten cuki, nem igaz?