10 dolog, amiért imádjuk a ma 25 éves Jennifer Lawrence-t

Oscar-díj Jennifer Lawrence Napos oldal Oscar Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence ma 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.

1. Szeret enni, és nem zavarják a nőies formák

Jennifer nem egy csontkollekció; ő abszolút a nőies idomokat képviseli. Formás, kerek popsi, karcsú derék, kerek cicik - hogy mit tesz ezért? Őrült diéták és ételmegvonás helyett az égvilágon mindent eszik, csak az adagokra és a napi kalóriabevitelre figyel. Emellett rendszeresen edz, kardiózik, fut és súlyzózik, és a jóga sem marad ki az edzéstervéből. Trénere, Joseph Horrigan felügyeli, hogy mindig remek formában legyen a színésznő.

Forrás: Northfoto

2. Imádja a lazaságot

Ha épp nem a vörös szőnyegen pózol, Jen rajong a kényelmes, egyszerű, laza cuccokért, különösen a farmerokért. A stílusa szexi, nőies, de cseppet sem erőltetett!

Forrás: Northfoto

3. Hibázni is mesterien tud

Emlékeztek még arra, amikor 3 éve az Oscar-gálán elesett a színpadra menet? Ha nem lett volna elég, hogy a győzelme miatt mindenki róla beszél, akkor is ott volt még a hasra esés. Jen ezt is cukin oldotta meg. Nemrég pedig véletlenül rossz tetoválást varratott magára, de ekkor is csak nevetett - saját magán.

Forrás: AFP/Robyn Beck

4. Igazi hajmágus

Hosszú, rövid, fekete, barna - Jennifer frizurájára nem mondhatni, hogy unalmas lenne. Amikor megszabadult hosszú tincseitől, a fél világ az ő haját akarta, amikor pedig kicsit megnövesztette, akkor az ő bubija lett az etalon.

Forrás: AFP

5. A sminkeket is remekül használja

Ahogy a frizurák terén, úgy a sminkekben sem fél kísérletezni. A természetesség is jól áll neki, csakúgy mint a nagyon erős szemsmink. Sőt imádja a rúzsokat is, és nem fél használni a színeket!

Forrás: AFP

6. Jól mutat a plakátokon

A Dior pillanatok alatt lecsapott a színésznőre, de ezt nem is csodáljuk - fiatal, tehetséges és gyönyörű. Nem egy kampányban szerepelt már a világsztár, nekünk mégis ez a fotó a kedvencünk. Annyira jenniferes!

A képet Patrick Demarchelier készítette a Vanity Fair magazin számára Forrás: Vanity Fair

7. Igazi grimaszkirálynő

Rá aztán nem lehet mondani, hogy egy hideg, megközelíthetetlen szépség. Miss Lawrence még egy Oscar-szoborral a kezében is képes a legőrültebb dolgokra.

Forrás: AFP

8. Óvja a magánéletét

Tudjuk, hogy évekig járt egykori filmpartnerével, Nicolas Houlttal, és azt is, hogy kavart Chris Martinnal. A nyilvános eseményeken nagyon ritkán jelenik meg aktuális párja oldalán, egyszerűen nem akarja, hogy ez legyen a középpontban. Bár szerintünk egyik állandó filmpartnere, Bradley Cooper mellett biztosan megtalálná a boldogságot, a két sztár egyelőre másként gondolja a dolgot. Nem baj, mi szurkolunk nekik!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

9. A vörös szőnyegre is mindig jól választ

Aki tud, az tud - Jennifernek a kisujjában van a stílus.

Forrás: AFP

10. Mert úgy rajong, mint senki más

J. Law 22 évesen nyert Oscart, a manírok nagyon távol állnak tőle. Ha pedig erre a fenti 9 dolog nem elég bizonyíték, akkor nézd meg ezt a videót, ami közvetlenül a szobrocska elnyerése után készült a színésznővel. Őrülten cuki, nem igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.