Ismét együtt a sztárpár: közösen húsvétolt Jennifer Lawrence és Chris Martin

Forrás: AFP -
magángép húsvéti ünnep Jennifer Lawrence Kate Hudson Chris Martin forgatás szerelem Gwyneth Paltrow repülőtér New Jersey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég hallottunk már a Coldplay frontembere és az Oscar-díjas színésznő állítólagos románcáról, amely a jelek szerint továbbra is tart.

Nincs hiánya a nőkből Chris Martinnak, az biztos. Kate Hudsonos tengerparti lazulása és volt feleségével, Gwyneth Paltrow-val töltött mexikói útja után most ismét "hol van, hol nincs barátnőjével", Jennifer Lawrence-szel kapták lencsevégre.

Forrás: AFP

A Coldplay frontembere, aki utoljára januárban, Harry Styles születésnapi partiján volt látható a hamvas Jennifer mellett, magánrepülővel landolt a New Jersey-i repülőtéren, hogy a 24 éves színésznővel tölthesse a húsvéti ünnepeket. A 38 éves zenész a hírek szerint minden nap beszél fiatal barátnőjével, aki jelenleg Bostonban forgatja legújabb filmjét, a Joy-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.