Persze, hogy irigykedünk Alessandra Ambrosi apró, de kerek popsijára, Miranda Kerr vonalaira, JLo és Beyoncé formás hátsójára. De fellélegeztünk, amikor megláttuk Khloé Kardashian legújabb fotóit. A celebklán egyik oszlopos tagja hihetetlenül dögös, sportos, a feneke pedig gyönyörű - még női szemmel is. Pedig nem túl kicsi, sőt kimondottan méretes, de hogy formás, feszes, ahhoz kétség sem férhet. Íme négy nő, akiknek a popsija mellett még Beyoncé hátsója is kicsinek tűnik, mégsem bánnánk, ha ilyennek születtünk volna.

Khloe Kardashian

Listánkon két Kardashian lány is szerepel, de kezdjük mindjárt aktuális kedvencünkkel. Khloe bokszol, kardiózik, súlyt emel és pilatesezik - nála nem telik el nap edzés nélkül. Saját bevallása szerint még sosem műtötték a testét, és soha nem fogyasztott táplálékkiegészítőket. Alakját az edzés mellett annak köszönheti, hogy ügyel arra, mekkora adagokat eszik. A cukorfogyasztás az életmódjának másik sarkalatos pontja: amennyire csak lehet, igyekszik kizárni az étrendjéből ezt a hozzávalót. Az eredmény? Szerintünk magáért beszél!

Forrás: Instagram/ Khloé Kardashian

Kim Kardashian

Akármennyire is kiakaszt bennünket sokszor rémes szettjeivel a celeblány, azt mi is belátjuk, hogy popsitéren szinte verhetetlen. Húgához hasonlóan a méretes, kerek fenék nála is adottság, mondjuk róla már kevésbé hisszük el, hogy sosem plasztikáztatott. Hátsója évek óta uralja a magazinok címlapjait, és erre ő is mindig rátesz egy lapáttal. Amikor azt hisszük, hogy kacérabb képet már nem tehet fel a világhálóra, mindig felülmúlja önmagát. Hogy a genetikán kívül mit tesz az alakjáért? Kim az első terhessége után kezdett igazán életmódot váltani, és megtanulta az egészséges étkezés minden csínját-bínját. Emellett sokat is edz, amit megtehet, hiszen más dolga sincs: naponta izzad a futópadon, köredzést végez, és súlyzózik. Két kedvenc fenékgyakorlata van: az egyik a kitörés, ami gyönyörűen formálja a popsit és a combokat. A másik a pilatesedzésekről is ismert "úszás", ami a hát mellett főképp a farizmokra hat - ITT megtanulhatod, hogyan kell végezni. 

Forrás: Paper Magazine

Amber Rose

Az előadó-művésznő - Kimhez hasonlóan - imádja méretes fenekét mutogatni az internet népének. Hogy mit tesz érte? Amit csak lehet. Szülése előtt azt nyilatkozta, nem csinál nagy ügyet az alakjából, mert gyűlöli a diétákat. Nem volt szüksége edzőre, inkább futott, amennyit csak tudott, hogy tartsa a formáját, mert úgy volt vele, hogy többet mozog, de akkor ehet is. 2013 elején született meg első gyermeke, ám a terhesség alatt felszaladt kilókkal neki is meg kellett küzdenie. Nem pár dekáról beszélnünk - a modellnek 50 kiló leadása volt a cél. Ehhez pedig segítség kellett, így felkereste Jeanette Jenkinst, aki többek között Alicia Keyst és Pinket is lefogyasztotta a szülés után. Amber napirendjébe bekerült a power jóga, a kickbox, a futás és a sprintek - mindez napi másfél órában. Persze semmit sem ér az edzés megfelelő étkezés nélkül - a modell elhagyta a gyorsételeket az étrendjéből, és bár mindent evett, az adagokra figyelt oda nagyon. Az eredmény magáért beszél, de 9 hónap kellett a fogyáshoz. 

Forrás: Instagram/amberrose

 Nicki Minaj

A rapperlány Trinidad és Tobagón született, így ő is a méretes, kerek fenekű karibi nőkhöz tartozik. Combjai vastagok, dereka viszont nagyon karcsú, a feneke pedig szupernőies. A tánc mellett Nicki napi 30 percet tölt az ellipszis tréneren, ami nemcsak a felsőtestet mozgatja át, de a far és combizmokat is edzi. A futás is szerepel az edzéstervében, csakúgy mint a kitörések és a planking. Ha pedig úgy érzi, gond van a súlyával, az edzés mellett kicsit odafigyel az étkezésére: csökkenti a cukor- és keményítőtartalmú ételek fogyasztását, és inkább a zöldségeket és gyümölcsöket részesíti előnyben. 

Forrás: Instagram/Nicki Minaj