Kisfiút vár a 48 éves Nicole Kidman

Forrás: AFP/Mark Davis -
baba kisfiú Nicole Kidman Keith Urban terhes megcsalás termékenység kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint a színésznő újra babát vár férjétől, Keith Urbantól.

A források állítják, Nicole Kidman már nagyon régóta szeretett volna újabb babát a férjétől, aki a pletykák szerint egyébként egy 21 éves lánnyal csalta őt nemrég.

Forrás: AFP/Mark Davis

A hírek szerint Nicole Kidman, aki mindenáron rendbe akarta tenni házasságát, régóta járt kezelésekre termékenységi problémái miatt, aminek úgy látszik, meglett az eredménye. Ráadásul az informátorok már azt is tudni vélik, hogy kisfiút hord szíve alatt a színésznő, aki még nem erősítette meg a hírt.

Nicole Kidman 2006. június 25-én házasodott újra Keith Urban countryénekessel. Közös kislányuk, Sunday Rose 2008. július 7-én született. Második kislányuk pedig 2010-ben született meg béranya segítségével.

Kilencedszer is apa lesz Mel Gibson?http://www.life.hu/csalad/20150915-mel-gibson-szinesz-24-eves-baratnoje-rosalind-ross-allitolag-terhes.htmlHabár még csak néhány hónapja tart a románc, máris olyan hírek röppentek fel az 59 éves színész 24 éves barátnőjéről, hogy terhes.Család--Édesen szökken az iskolába Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150915-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-imad-iskolaba-jarni-boldogan-megy-be.htmlÓriási változás állt be szeptembertől a celebcsemeték életében. A kis Berki Natasa Zselyke bölcsis lett, a Life.hu sztárszerzőjének, Sarka Katának a kislánya pedig iskolába ment.CsaládEsküvőn partizó nagyszülők az internet új sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150914-partizo-nagyszulok-az-internet-uj-sztarjai.htmlViking sapka, korona, partiszemcsi, sör, bemutatás – biztos nem gondoltad volna, hogy mindezek egy nagyszülős csoportképen láthatók.Család--Oláh Gergő nem lesz az országban gyermeke születésekor?http://www.life.hu/csalad/20150914-olah-gergo-az-rtl-klub-xfaktor-enekese-lehet-nem-lesz-az-orszagban-gyermeke-szuletesekor.htmlAz énekes gondban van, mert novemberre van kiírva a baba érkezése, ám Gergőnek egy izraeli út is be van tervezve akkorra.Család--Ennél tüneményesebb videót még nem láthattál Majka kisfiáról - Egyszerűen ennivaló!http://www.life.hu/csalad/20150914-majka-kisfia-csak-ugy-kapkodta-a-fejet-a-disney-hosok-lattan.htmlA magyar sztárcsalád éppen Amerikában piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait, és Curtis társaságban barangolják be az USA legnagyobb látványosságait. CsaládOrigoBobby Brown: "Whitney Houston magához hívta a lányomat"http://www.life.hu/csalad/20150914-bobby-brown-zenesz-eloszor-beszelt-lanya-bobbi-kristina-brown-halalarol.html6 hónapon át imádkozott azért, hogy gyermeke, Bobbi Kristina Brown felépüljön. Whitney Houston exe először adott interjút lánya halála óta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.