Őszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredből

rúzs smink ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.

Antique Rose: a hideg rózsaszín,ami enyhén a mályvába hajlik

Jó választás, ha friss és ártatlan külsőt szeretnél magadnak. Ideális a hideg típusoknak. Nagyon jól kombinálható szín, szemhéjadat is sminkelheted ezzel az érzéki árnyalattal, amihez jól passzol akár a hideg barna, de jól működik lilával is. Szempilláidat érdemes természetes hatású szempillaspirállal festeni, hogy jobban érvényesüljön a szín.

1. MAC 2. L'Oréal 3. Catrice 4. Essence - 749 forint 5. Bobbi Brown - 27 dollár

Gipsy Night: a marsala színpompás barnás árnyalatai és a mélybordó szenvedélye

Mindenkinek jól állnak! Napközben válaszd a barnás árnyalatokat; ezek nagyon természetes hatást kölcsönöznek. Olyan gazdag a választék, hogy mindenki megtalálja kedvenc árnyalatát ebből a színből. Amire érdemes figyelni, hogy ha világos bőröd van, akkor a világosabb barnák állnak jól. Ha napbarnítottabb a bőrszíned, bátran válaszd a sötétebb tónusokat. Ám ha leszáll az éj, cseréld le üdítően friss barnás rúzsodat a szenvedélyes mélybordóra. Az új bordók között is dúskálhatunk, mert van köztük hidegebb és melegebb árnyalat. Ha keskeny az ajkad, használj ajakkontúrceruzát és picit nagyítsd meg a kontúrodat, mert a sötét, mélyebb árnyalatok optikailag keskenyítik az ajkakat; válassz melegebb, pirosas bordó színű rúzst. Szemsminked legyen visszafogottabb, hogy jól érvényesüljön az érzéki ajkad.

1. Rimmel London 2. Essence - 949 forint 3. Bobbi Brown - 27 dollár 4. Avon - 979 forint 5. MAC Giambatista Valli 6. Catrice

Purple Passion: a bíbor lila és a vadszilva egyvelege

A bíbor lilától a vadszilva kékes liláján át vezet az út a trend felé. Fantasztikusak ezek a hűvös, mély színek, amik szebbnél szebb árnyalatokban kaphatóak. Nagyon különleges megjelenésed lehet tőlük, főleg, ha az idei grafikus szemfestéssel kombinálod sminkedet. Ha kísérletező kedved megkívánja a szenvedélyes lilát, ügyesen kombinálhatod, ha kiegészítőidben is visszaköszön a lila különböző izgalmas árnyalata.

1. Lancome - 30.50 dollár 2. MAC 3. Avon - 979 forint 4. Chanel - 36 dollár 5. The Body Shop - 3.590 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.