Lily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-t

Forrás: AFP/Miguel Medina -
fashion week modell mellbimbó Balmain Párizsi Divathét Lily Donaldson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját.

A gyönyörű ruhákon túl olyan sztármodellekkel igyekezett elkápráztatni a közönségét a Balmain divatház kreatív igazgatója, Olivier Rousteing, mint Kendall Jenner, Bella és testvére, Gigi Hadid, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Lily Donaldson, akit egy kicsit sikerült lemeztelenítenie a show kedvéért.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A Victoria's Secret szirénje és a divattervezők legújabb kedvence, Lily Donaldson egy nagyon mélyen dekoltált, mellrészénél áttetsző anyaggal borított darabban lejtett végig a kifutón, így bárki szabadon megcsodálhatta a szépség kebleit.

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? A Life.hu felkereste Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kérte, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Cikkünkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.