A divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját.

A gyönyörű ruhákon túl olyan sztármodellekkel igyekezett elkápráztatni a közönségét a Balmain divatház kreatív igazgatója, Olivier Rousteing, mint Kendall Jenner, Bella és testvére, Gigi Hadid, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio és Lily Donaldson, akit egy kicsit sikerült lemeztelenítenie a show kedvéért.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A Victoria's Secret szirénje és a divattervezők legújabb kedvence, Lily Donaldson egy nagyon mélyen dekoltált, mellrészénél áttetsző anyaggal borított darabban lejtett végig a kifutón, így bárki szabadon megcsodálhatta a szépség kebleit. 

Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora
Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? A Life.hu felkereste Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kérte, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. Cikkünkért kattints ide!