Végtelen lábakat villantott a Forma-1 jócsaja, Carmen Jorda

Forrás: Instagrma/carmenjorda -
Lotus Forma-1 Carmen Jorda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy sem a Formula-1 operatőrei, sem a közvetítések szerkesztői, sem pedig a hazai kommentátorok nem tudnak elmenni szó nélkül a Lotus üdvöskéje, Carmen Jorda mellett.

Carmen hétről hétre megjelenik az F-1-es háttérműsorokban, gyakran pedig az élő adásba is bevágják, hogy felrázzák kicsit a vasárnap délutáni futam alatt elpilledő férfinézőket. A Lotus munkatársa, illetve tesztipilótanője tényleg nagyon dögös, megéri Instagram oldalán is követni őt. Így akadtunk csodálatos fotóira, és azóta sem tudjuk levenni a szemünket végtelen lábairól:

Forrás: Instagram/carmenjorda

A Lotus-istálló 27 éves, spanyol szépségétől nem csoda, hogy elolvadnak a boxutcában, valamint a tévéképernyők előtt. A csinos szőkeség a minap az egyik szponzor eseményén tartott beszédet, de egész biztosan kevesen tudtak a mondandójára figyelni, hiszen nagyon szexisen öltözött fel. Rövid szoknyája látni engedte hosszú és formás lábait:

Forrás: Instagrma/carmenjorda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.