Ezért hagyott fel az énekléssel Victoria Beckham

Forrás: AFP/Larry Busacca -
divattervező David Beckham munka Posh Spice Spice Girls popsztár karrier Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A „fűszeres lányok" mindig stílusos tagja elárulta, miért döntött úgy, hogy felhagy az énekléssel.
Forrás: AFP/Larry Busacca

"Azt csinálom, amit mindig is szerettem volna. A divat mindig is szenvedélyem volt. Nem azért csináltam, hogy másoknak bizonyítsak vele, csakis magamnak akartam megfelelni."

Fűszeres lányból divatikon

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu cikkét Beckhamné életútjáról ide kattintva olvashatod.
Merész divatfotón Kim Basinger és Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/trend/20150929-ireland-baldwin-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-meresz-divatfoton-szerepel.htmlA kis Ireland Baldwin immár gyönyörű, felnőtt nő lett, akinek nincs ellenére áttetsző ruhában pózolni két szintén alig-ruhába öltözött férfi mellett. Így kell ezt. Trend--Szívesen lóg anyukájával a jóképű Brooklyn Beckham: Dögös anya-fia fotó!http://www.life.hu/csalad/20151010-brooklyn-beckham-szivesen-log-anyukajaval-victoria-beckhammel-es-fotot-posztolt-rola.htmlNem először számolunk be róla, hogy David és Victoria legidősebb gyermeke igencsak jó pasivá cseperedett az elmúlt években. A sztárcsemete a napokban megint egy szuper fotót posztolt. Család--Divatot teremtett a Grease - Íme, kedvenc szettjeink az imádott musicalbőlhttp://www.life.hu/trend/20151005-grease-pomade-es-a-divat-ezek-a-kedvenc-szettjeink-a-filmbol.htmlKi nem emlékezne Danny Zuko bőrdzsekijére, Sandra Dee szexi vállaira és eszméletlen combjaira az utolsó képkockából, vagy az imádnivaló táncversenyes ruhákra a Grease című filmből? Nosztalgiázz velünk kicsit - megmutatjuk, melyek a mi kedvenc szettjeink minden idők egyik legsikeresebb musicaljéből! Trend--El sem hiszed, miért rajong mostanában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-victoria-beckham-divattervezo-ferje-david-beckham-szerint-rajong-a-tequilaert.htmlAz énekesnőből lett divattervezőt férje, David Beckham leplezte le egy nemrég adott interjújában. TV + Sztárok--Pocakosan is lehetsz csinos! Kismamadivat 2015 őszérehttp://www.life.hu/trend/20151009-kismamadivat-2015-oszere-kismamaruha-kismamanadrag.htmlNyáron nem nehéz kismamaként felöltözni, hiszen könnyű kisruhákkal át lehet vészelni a nagy pocakos időszakot. Az ősz és a tél azonban már kemény dió, hiszen fontos a többrétegű öltözet, a praktikum, aki pedig a várandóssága alatt is dolgozik, annak ráadásul nem árt mindezt csinosan véghezvinnie. Szerencsére ez ma már megoldható – mutatjuk is, hogyan! Trend--David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal http://www.life.hu/sztarok/20150929-david-beckham-egy-reklamfilm-kedveert-koltozott-ossze-kevin-harttal.htmlSzuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.