Mi a fene történt Helena Bonham Carterral? Alig lehet ráismerni

Forrás: Northfoto -
frizura színésznő öltözék bevásárlás haj felismerhetetlen Tim Burton Helena Bonham Carter London kócos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighanem élete legrosszabb napján kaphatták lencsevégre a brit színésznőt.

Egy kis lenövés itt, egy kis hajgubanc ott, mindehhez pedig egy szedett-vetett öltözék – alig lehet ráismerni az itt látható képeken Helena Bonham Carterre.

Forrás: Northfoto

Tim Burton exfelesége, akinek furcsábbnál furcsább szereléseit már kezdjük megszokni, kócos hajjal és egy meglehetősen érdekes szerelésben indult bevásárolni, amikor azok a gonosz lesifotósok kiszúrták őt London utcáin sétálva. A Daily Mail felkereste Helena szóvivőjét, aki visszautasította a kommentálás lehetőségét a színésznő megjelenését illetően.

Hoppá! Felismerhetetlen lett Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151014-tolvai-renire-enekesnore-ra-sem-ismertunk-azon-a-fekete-feher-foton-amit-nemreg-posztolt.htmlAz énekesnő különös fotót posztolt magáról közösségi oldalán. Olyan, mintha nem is ő szerepelne a képen. TV + Sztárok--Micsoda celebszelfi! Robbie Williams és Helena Bonham Carter egymással fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-robbie-williams-es-helena-bonham-carter-kozos-szelfit-posztolt.htmlA szőke hajra váltó énekes és a rendszerint őrült szerepeket alakító színésznő közös szelfit posztolt.TV + Sztárok--Felismerhetetlenné maszkírózták Taylor Swiftethttp://www.life.hu/trend/20151012-taylor-swift-szinte-felismerhetetlen-lett-a-vogue-legujabb-cimlapjan.htmlMi történhetett a gyönyörű énekesnővel? A legfrisebb fotóján szinte alig ismertük fel a sztárt. TrendOrigoEgy hatalmas tonhalat ölelget a totál meztelen Helena Bonham Carterhttp://www.life.hu/news/20150212-helena-bonham-carter-meztelenul-olel-magahoz-egy-hatalmas-tonhalat-egy-jotekonysagi-szervezet.htmlA színésznő nem csupán ruháinak mondott búcsút a jó cél érdekében, hanem halfóbiáját is sikerült leküzdenie.News--Sminkben és bongyori hajjal felismerhetetlen lett Rumer Willishttp://www.life.hu/trend/20150922-rumer-willis-a-chicago-cimu-darabban-debutalt-a-broadwayn.htmlAlig ismertük fel Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lányát, aki teljes sminkben és bongyori hajjal lőtt szelfit. Trend--Szakított Tim Burton és Helena Bonham Carter - Akkor miért sétálgat együtt a sztárpár?http://www.life.hu/intim/20141229-tim-burton-es-helena-bonham-carter-13-ev-egyuttlet-utan-szakit.htmlA filmrendező és a színésznő karácsony előtt egy nappal jelentette be különválásuk hírét. Pár nappal később már együtt kapták lencsevégre őket.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.