A héten egymást érték a vörös szőnyeges események: az amfAR-gálán a dögös fekete szettek hódítottak, az MTV EMA díjátadón Iszak Eszti is tündökölt, de láttuk végre Kim Kardashiant is csodás kismamaruhában. Ám itt nem állt meg az élet, volt még sztárparádé bőven - íme, a Life.hu heti stílusmustrája. 

Romantika mindenek felett

Elég nehéz lenne ezt a szettet bárki máson elképzelni, de a bűbájos Elle Fanningnek remekül áll a romantikus stílus. A frizurát is igazi királylányosra álmodta meg a színésznő fodrásza - íme, az eredmény! Kate Bosworth is a nagyon nőies dolgokat részesítette előnyben; szettje bohém volt, stílusos, és persze romantikus. A kontyát különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Csak a virágok...

Aki azt hitte, hogy a virágminta csak nyáron sláger, tévedett; a héten ugyanis a legszebbek is erre voksoltak. Katalin hercegnő ruhája nem nyerte el a tetszésünket, a szoknyarész szörnyen öregasszonyosra sikeredett. Sienna Miller már egy fokkal dögösebbre vette a figurát, ám a győztes egyértelműen Emma Roberts lett szőrös táskástul, csodaszandálostul.

Forrás: AFP

Jöhet a púder!

Jobban mondva a púderszín. Amal Clooney csontsovány, de meg kell hagyni, remekül áll neki ez a szín, Sarah Hyland kreációjába azonban menthetetlenül beleszerettünk. És bár ehhez a visszafogott színhez elég szokatlan a nagyon erőteljes rúzs, most mégis úgy érezzük, a télen ki kell próbálnunk ezt a színkombinációt!

Forrás: AFP

Akiktől többet várunk

Többnyire imádjuk Gwyneth Paltrow ruhaválasztásait, ám az a fehér, buggyos ujjú darab nem lett a kedvencünk. Látszik, hogy gyönyörű az anyaga, a dekoltázsrész is remek, de nem igazán passzol a színésznő stílusához. Azt pedig, hogy a mindig szuperstílusos Jessica Biel miért választott a nagymama szekrényéből estélyit, nem nagyon tudjuk megfejteni...

Forrás: AFP