Az olimpiai bajnok úszónő ma már nem sportol versenyszerűen, de ez nem azt jelenti, hogy ne telnének mozgalmasan a mindennapjai. Kisfia, a négy és fél éves Dominik egy percre sem hagyja unatkozni, igazi kis örökmozgó, aki rengeteg figyelmet igényel.

Ági sportolói karrierjének befejezése óta az élet több területén is sikeresen helyt áll. Többek között a Testnevelési Egyetem oktatójaként és egy óvodás kisgyermek édesanyjaként is rendkívül aktívan éli mindennapjait. Legutóbb az egyik közös családi programon, Dominik legnagyobb örömére, éppen a lakóhelyükhöz közeli őszi erdőt vették birtokba. 

Kovács Ági, és kisfiaForrás: Red Lemon

"Domi nagyon eleven kisgyerek, minden érdekli, imád kint lenni a szabadban, igazi kincsvadász. (...) Nagyon odafigyelek, hogy minden napunkba vigyünk valamilyen aktivitást. Dominik hetente kétszer úszni is jár, de fontos a megfelelő vitaminpótlás is. (...) A fiam imád mindent, amit szét lehet szedni, össze lehet rakni, kivágni, gyúrni vagy ragasztani” – mesélte Ági, aki azt mondja, az anyaság néha olyan, mint egy olimpiai felkészülés: kihívásokkal és egyben örömökkel teli, miközben folyamatosan mozgásban tart.