Gőzerővel készül a Miss Universe világdöntőjére a magyar szépségkirálynő, aki állítja, a centik nem számítanak, csak az, hogy a legjobb formáját hozza.

Nagy Nikoletta semmit nem akar a véletlenre bízni, ezért a heti három konditermi edzés mellett futással, aerobikkal és cardio-boxszal igyekszik tovább tökéletesíteni az alakját. 

Forrás: BrekaCom

„Rendszerint reggel 7-kor kezdem a napot a konditeremben Borsos Péterrel, aki személyi edzőként segíti a felkészülésemet. A közös munka elkezdése óta látom igazán, hogy mennyit számít egy személyre szabott edzésterv. Az intenzívebb mozgás mellett még jobban odafigyelek arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem. Nem kell fogynom, és olyan elvárás sincs, hogy hány kilót mutasson alattam a mérleg, az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Tudom, hogy mindig van mit javítanom a testemen, de a speciális edzéssel és a diétával hamarosan elérem a magam elé kitűzött célt" – mondta a magyar szépségkirálynő, akit a december 20-i, Las Vegas-i világdöntőn bikiniben is megcsodálhatunk majd.