Dekoltázsparti lett a Victoria’s Secret afterpartijából – Fotók!

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
divatbemutató dekoltázs Victoria's Secret afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a kifutón, hanem vörös (rózsaszín) szőnyegen is ámulatba ejtettek minket a Victoria’s Secret modelljei, akik komoly dekoltázspartit csaptak az év divatbemutatója után.

Azt már láthattad, hogy milyen elképesztő fehérneműkreációkban lejtettek végig idén az angyalok a kifutón, de most azt is megmutatjuk, mire cserélték az aligruhát a modellek.

Kendall Jenner egy igencsak furcsa szabású, áttetsző anyagú ruhára voksolt.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Látszik, hogy jó barátnők, hiszen Gigi Hadid ruhája is hasonóan szokatlan szabást képviselt. A dekoltázs persze itt sem maradt el.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A leginkább villantásveszélyes az amúgy is szívesen meztelenkedő Ireland Baldwin ruhája volt.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Shanina Shayk fehér ruhája nagyon bejön nekünk.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A 34 éves korával veteránnak számító Adriana Lima, aki erotikus fotókon is dögösen mutat, csupa aranyban mutatta meg dekoltázsát.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A másik "nagy öreg", Alessandra Ambrosio ruhája a többi modelléhez képest meglepően visszafogott volt, de ennyi villantás között ez csak nyerő lehet.

Forrás: AFP/Michael Loccisano
Katy Perry újragondolta a mikulásszerkóthttp://www.life.hu/trend/20151111-katy-perry-enekesno-ujragondolta-a-karacsonyi-es-unnepi-ruha-osszeallitasokat.htmlFelejtsd el a ciki karácsonyi pulóvereket és a jól bevált télapójelmezre hajazó öltözékeket: az énekesnő egy ismert ruhamárka kampányában mutatja meg, mit viselj az ünnepek alatt.TrendOrigoMiley Cyrus ezt is bevállalta: teljesen pucér lesz a címlaponhttp://www.life.hu/trend/20151111-miley-cyrus-teljesen-pucer-lesz-a-v-magazin-cimlapjan.htmlAz énekesnőt a V magazin fotósa kapta le teljesen meztelenül a Miley botrányos szereléseiről és viselkedéséről elhíresült MTV VMA díjátadóján.Trend--5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Hoppá! Elizabeth Hurley a legdögösebb 50 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20151110-elizabeth-hurley-szineszno-nagyon-szexi-feketeben.htmlHugh Grant bánhatja, hogy hűtlen volt, és elveszítette az egyik legdögösebb 50-es nőt. Trend--Amber Rose neccbe tuszkolta méretes formáithttp://www.life.hu/trend/20151110-amber-rose-modell-attetszo-neccruhaba-oltozott-los-angelesben.htmlAmber Rose sem hazudtolta meg magát: tetőtől talpig neccbe burkolózva vetette bele magát a Los Angeles-i éjszakába. Trend--Zimány Linda úgy néz ki, mint egy Barbie babahttp://www.life.hu/trend/20151110-igy-nez-ki-zimany-linda-ha-barbie-babanak-sminkeli-magat-dogos-foto.htmlA dögös glammodell szinte naponta kápráztat el bennünket szelfikkel, vagy edzés közbeni fotókkal. Linda most egy babává sminkelte magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.