Mi egy modell életének legboldogabb pillanata? Gigi Hadid most elárulja!

fehérnemű Gigi Hadid modell meghallgatás Victorias Secret Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves modell Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt: beválasztották a Victoria’s Secret show-ba.

Az év egyik legnmagyobb érdeklődéssel várt divateseménye minden évben a decemberi Victoria’s Secret show, így a modelleknek is az egyik legnagyobb álma: bekerülni az angyalok közé. Gigi Hadidnak ez most sikerült.

A meghallgatásáról egy videó is felkerült a neves fehérneműmárka közösségi oldalára, amelyen jól látszik a modell hihetetlen boldogsága. „Nem tudom visszatartani a könnyeimet. Aki igazán ismer engem, tudja, hogy mindig is ez volt az álmom. Ez az egyik legszebb nap az életemben” – nyilatkozta a fiatal modell, aki már félmeztelenül is megmutatta magát.

Mesés őszi smink barna hajú díváknakhttp://www.life.hu/trend/20151028-meses-oszi-smink-barna-haju-divaknak-larion-oscar-tippjei.htmlMáshogy érdemes sminkelni a szőkéknek, és máshogy a barnáknak, de a színek kiválasztásánál a bőr tónusát és a szem színét is érdemes figyelembe venni. Larion Oscar sminkmester most elárulja, 2015 őszén mit érdemes előnyben részesíteni a barna hajú hölgyeknek. TrendThinkstock5 szuperdögös fekete szett az amfAR-gálánhttp://www.life.hu/trend/20151030-divat-es-trend-lenyugozo-ruhak-az-amfar-galan.htmlCsütörtök este tartották Los Angelesben az amfAR-gálát, ahol ismét igazi sztárparádé volt a vörös szőnyegen. Íme, öt szett, amit látni kell!Trend--Vaginaruha sokkolja az internetet népéthttp://www.life.hu/trend/20151030-vaginaruha-sokkolja-az-internetet.htmlEgy szemfüles édesanya, pontosabban annak férje fedezte fel, mit is rejt az a minta, amely most intenzíven borzolja a kedélyeket a világhálón.TrendOrigoHogy néznének ki a világ legbefolyásosabb politikusai ÉNB Dávid hajával? Hát így!http://www.life.hu/trend/20151029-politikusok-man-bunttal-vagyis-ferfikonttyal.htmlImádjuk a vicces kedvű internetezőket, akik jobbnál jobb mémekkel látnak el minket. Ezúttal híres politikusok fejére varázsoltak férfikontyot, vagyis az úgynevezett man bunt. TrendOrigoPordán Petrából szexi macskanő letthttp://www.life.hu/trend/20151028-pordan-petra-a-sportklub-musorvezetoje-szexi-macskanokent-pozolt.htmlPordán Petrának műsorvezetőtársai, Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura azt a feladatot találták ki, hogy a Helló Angyalok! legújabb részében dögös Macskanő jelmezben vezesse az adást. Trend--Első ránézésre te is ítélkezel a tetovált emberek felett?http://www.life.hu/trend/20151028-tetotol-talpig-tetovalt-emberek.htmlAhány ember, annyi méretű, színű, mintájú, történetű tetoválás létezik. Kizárólag a művészen és a viselőn múlik, mi lesz az a dísz, ami örökre a bőrön marad. Alan Powdrill fotós tetőtől talpig tetovált emberekről készített lenyűgöző fotósorozatot. Mindegyikük testén igazi művészeti alkotások láthatóak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.